5 mīti par krūts vēzi

Šāda slimība, piemēram, krūts vēzis, tagad pazīstama daudziem, bet līdz šim šajā ziņā ir spriedumi, kas ir kaut kā tālu no realitātes. Par visbiežāk sastopamajiem mītiem, kas saistīti ar krūts vēzi, mēs runāsim vēlāk.

A. Krūts vēzis - slimība tikai sievietes.
Tas nav taisnība. Protams situācija liecina, ka krūts vēzis var būt slimi cilvēki, un simptomi atgādina attīstību krūts vēža sievietēm. Bet tomēr jāatzīst, ka sieviešu 1/2 no pasaules slimība ir vairāk izplatīta.

Divi. Krūts vēzis tiek pārraidīta ģenētiski.
Patiesībā, tas nav pilnīgi taisnība. Dabiski, ja asins radinieki cietuši no šīs slimības sieviete, sieviete būtu veikt aptauju, lai noteiktu slimības un atkārtot šo procedūru biežāk. Tomēr, saskaņā ar pētījumu, ko onkologi tikai visu sieviešu, kam diagnosticē krūts vēzi 5. ir ģimene ar to pašu slimību.

Trīs. Ja ir audzējs - vēzis ir.
Patiesībā, noteikts skaits sieviešu ir tieksme izskatam audzēju piena dziedzeriem, ko izraisa ģenētiski. Atšķirt labdabīgu pieskāriens zīmogs vēzis ir gandrīz neiespējami. Saprotu, ka šis ir zīmogs un vai tas rada apdraudējumu šo ķermeni un veselību sievietēm, rūpīga klīniskā pārbaude palīdzēs.

4. Ja lietojat perorālos kontraceptīvos līdzekļus, ir laba iespēja saslimt ar krūts vēzi.
Mūsdienu pretapaugļošanās tabletes satur mazāk hormonus tā sastāvu, nevis produktus iepriekšējo paaudžu, par kuriem šis apgalvojums ir, varbūt, būtu zināmā mērā patiesi. Tie paši narkotikas, ko varat nopirkt šodien jebkurā aptiekā, tas ir absolūti droši.

Pieci. Kad slimība nevar izvairīties amputāciju krūts.
Šis pasākums attiecas tikai uz smagu un uzlabotas slimības gadījumu. Vairāk konservatīvie apstrādes metodes ietver pasākumus, piemēram, ķīmijterapija, staru un bioloģisko terapiju uc Tādā gadījumā, ja krūts vēzis tiek diagnosticēts agrīnajās stadijās un apstrādāts laikā, neviens no krūts amputācija nav nepieciešama.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.