Redīsi - noderīgas īpašības

Gada pavasara sākums ved mūs ne tikai labs garastāvoklis un ilgi gaidītos saulainās dienās, bet, diemžēl, akūts trūkums vitamīnu visā organismā. Tomēr, pirms jūs darbināt uz aptieku vēl kārbiņu vitamīnu un minerālu komplekss, domā par tik lielu palīgs cīņā pret beri-beri un redīsu.
Tehniskās īpašības, redīsiem

Redīsi ir bagāts avots vitamīnu un minerālvielu, kas ir īpaši svarīgi agrā pavasarī, kad nav citu svaigi dārzeņi. Tas satur   vitamīni C, B1, B2, B5, PP, kālijs, kalcijs, nātrijs, magnijs, fosfors un dzelzs. Tas ir noderīgs visos aspektos, dārzeņi uzlabo imunitāti un hemoglobīna līmeni asinīs. Arī redīsi palielina metabolismu, palielina apetīti un uzlabo gremošanu, pateicoties daudz šķiedrvielu.


Garša Redīsi diezgan specifiska, un ne visi var ēst šo augu kopumā. Ja jums aizrestot redīsi ar rīve vai sagriež mazos šķēles, pievienojot to salātiem, trauku izrādās diezgan garšīgs un nav tik noderīgs.
Redīsi medicīnā

Papildus ēšana, redīsi izmantots tautas medicīnā Buljons redīsi saknes (1:30) palīdz ar klepu bērniem un tiek izmantots kā diurētiķi.. Turklāt ar tautas medicīnas piekritējiem izmantot redīsu sula, lai ārstētu brūces un dažādas čūlas.

Redīsi - lielisks papildinājums gaismas pavasara salātiem un citiem ēdieniem uz jūsu galda. Tādēļ, dodoties iepirkties, neaizmirstiet papildus gurķiem, tomātiem un zaļumiem, jāieliek grozā svaigas sulīgā ķekars redīsiem.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.