Bronhīts: simptomi un ārstēšana

Diemžēl, bronhīts, tagad ir viena no visbiežāk slimībām, ar kurām pasaule ir pastāvīga cīņa. Un neskatoties uz nopietniem centieniem to, ko ārsti un pacienti sevi pret bronhītu, tas joprojām skar vairāk cilvēku. Kāpēc ne? Pieņemsim mēģināt izdomāt un saprast, kas jādara, lai novērstu bronhītu un kā to ārstēt.
Bronhīts - Simptomi
Bronhīts - ir iekaisums bronhos. Viņš ir straujš, un smagos gadījumos hroniska. Galvenais simptoms ir slapjš vai sauss klepus. Parasti ir klepus lēkmes, bieži noved pie galvassāpēm un rīstīšanās. Ņemot vērā klepus pacientiem ar novēroto temperatūras paaugstināšanos par 37-38 grādiem, muskuļu sāpes un vājums.
Bronhīts - ārstēšana
Vienmēr ar slimības bronhīta jāsazinās ar ārstu, kas izraksta attieksmi pret jums. Parasti šādos gadījumos paredzēts dzeramā daudz šķidruma (tēja, piens, augu tējas, sulas), pretiekaisuma narkotikas, expectorants, antibiotikas. Sinepes un bankas izmanto tikai, lai atrisinātu ārstu!
Bronhīts: ārstēšana tautas līdzekļiem
Turklāt medikamenti, bronhīts var izmantot tradicionālās zāles, kas nav tik nelabvēlīgi ietekmēt iekšējo orgānu un tiešām palīdz tikt galā ar slimību.


Dažas tautas receptes no bronhīta skaits:

• Sajauciet vienādās daļās Vīgriežu (puķes), kas deviņvīru spēks, nātres, dzērveņu augļu, linu sēklas, lauru lapiņas, liepas ziedi, aveņu lapu. Tad no iegūtās maisījuma pasākums 2 ēdamkarotes. karote un ielej 0.5 litrus verdošā ūdens termosā. Tas ir labākais, lai push pa nakti. Ņemot vērā ¼ tasi 4 reizes dienā vienu mēnesi.

• Vāriet kartupeļus ar visu mizu, nav klīringa stiept, pievienot cepamais sodas 3 tējk. No masu aklo pāris tortillas, iesaiņojiet tos ar dvieli un uzlieciet uz krūtīm un citu starp lāpstiņām vienu. Turēt līdz atdzist.

• Vāriet glāzi piena kopā ar rakstu. karote salvija (garšaugu). 40 minūtes, izkāš un vāra atkal. Veikt nakts.

• Vāriet 300 ml piena, pievienojiet to ar pantu. tējkaroti medus āpšu tauku. Rīta un vakara lietošana pārvēršas siltumā.

Šīs metodes var izmantot kopā ar medikamentiem ātru atgūšanu.
Bronhīts: Preventīvie pasākumi
Labākie preventīvie pasākumi ir sacietējums, saglabājot veselīgu dzīvesveidu (smēķēšana, alkohola ), atbrīvojoties no augsta mitruma, putekļiem, gāzes koncentrācijas, un, protams, stiprināt imūnsistēmu. Jo bronhīts visbiežāk redzams uz fona vīrusiem un infekcijām.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.