Banāni - laba sirds un asinsvadu

Piemērojot šo   augļi, kas jau kļuvis pazīstams ar mums, mēs nedomājam par to, cik noderīgs ir mūsu organismā. Banāni samazina risku insulta un miokarda infarktu, regulē asinsspiedienu, ir labs novēršana kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlu. Pie labvēlīgo īpašību banānu neapstājas, tāpēc piedāvājums, lai paliktu uz tiem sīkāk.
Kādi vitamīni ir atrodami banāniem?

Banāni, tāpat kā uz visiem augļiem, īpaši tā struktūrā C vitamīna , kas ir spēcīgs antioksidants, kas paildzina jaunību organismā un palīdz cīnīties ar saaukstēšanos. Sakarā ar E vitamīna saturam, regulāru patēriņš banānu, palēnina novecošanās,   palielina ādas elastību un ir labs novēršana grumbu.

Vitamīns PP (vai nikotīnskābi), kas atrodas banānu ir izšķiroša nozīme vielmaiņas procesos, kas notiek organismā.

Turklāt, banāni satur karotīnu, vitamīnus B 1, B 2, kālijs, kalcijs, magnijs, fosfors, nātrijs, un neliels apjoms - dzelzs.
Derīgās īpašības banānu

Banānu - mūsu dārgais draugs, jo viņš tiek uzskatīts par vienu no labākajiem pārtikas avotiem kālija. Ēšanas 3-4 banānu dienā var uzpildīt gandrīz 1/2 dienas prasību šā būtiskā metāla mūsu organismā. Kā jūs zināt, kālija ir svarīga normālai darbībai sirds muskuli. Tāpēc, regulāri patēriņš banānu samazina risku insulta, miokarda infarkta un normalizē augstu asinsspiedienu.

Turklāt banāni ir liels aizstāvis mūsu kuģi. Šie augļi novērstu veidošanos plāksnes, tādējādi samazinot risku aterosklerozes.

Regulāra patēriņu Banānu laba profilakse, kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlu. Bez augļiem, un sula ir noderīga no tā, kas palīdz ar gastrītu. Augstu pH banānu sulu lieto uzturā lieto pārtiku - pēc.  

Banāni ir aicinātas iekļaut savā ikdienas uzturā   cilvēkiem, kas cieš no tūskas, depresija,   nieru, aknu un žults ceļu.
Cik kalorijas banānu?

Starp dažādiem uztura un vienkāršākajiem un vairums garšīgi - banānu diētu . kaloriju banāns ir 90 kalorijas uz 100 gramiem.

Pamatojoties uz to, ka enerģētiskā vērtība šo augļu ir augsts, tad, ievērojot banānu diētu jāņem vērā kopējais dienas kaloriju devu. Paturiet prātā, ka banānu var būt no 80 līdz 200 kalorijas, atkarībā no to lieluma.

Tomēr, neskatoties uz to, ka banāni - visbiežāk augstas kaloritātes augļu vēlas zaudēt svaru, dietologiem konsultētu pilnīgi izslēgt tos no jūsu uzturu. Tātad, ko izvēlēties: Harmony vai veselības ieguvumus? Labākais veids, kā izkļūt no šīs situācijas uz tiem, kas uzmanīgi vēro kalorijas ēst,   - Vai izmantot banānu pirmajā pusē, tomēr, tāpat atpūtas uglevodosoderzhanie produktu.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.