Zemenes veselībai un skaistumam

Kā vienmēr, vasaras sezona sākas ar zemeņu uzplaukums. Visi gaida ilgi gaidītā parādītos pirmie ogām. Un tiklīdz zemenes nogatavojas, absorbējot neierobežotos daudzumos. Un pamatoti, jo īpaši mazos tīkams ogām slēpa daudz barības vielu.
Derīgās īpašības zemeņu
Vērtīga daļa no zemenēm nevar atstāt vienaldzīgu pat tiem, kas nepatika šo ogu. Tā lietošanu ne tikai atpūtai, bet arī uzlabot savu veselību.

Zemeņu satur folijskābi, šķiedrvielu, ogļhidrātu, karotīnu, dzelzi, pektīnu, vitamīnus B un C, kobaltam, jods, kālijs, kalcijs un citas barības vielas.

Sakarā ar to sastāvu un unikālo garšu, zemenes ir priekšroku gardēdis, veselīgu pārtiku mīļotājiem, kas vēlas zaudēt svaru un palikt veseliem.
Zemenes veselībai
Šo brīnišķīgo ogu ir ne tikai lielisku garšu un ārstnieciskās īpašības. Zemeņu ir atjaunojošo iedarbību uz organismu. Ar palīdzību imunitātes , uzlabojot sniegumu zarnās, normāla asinsspiediena ir galvassāpes. Zemeņu ir ļoti noderīga cilvēkiem, kas cieš no sirds un asinsvadu slimībām, anēmiju, holecistīts.

Procesā ēšanas zemenes notīra ķermeni un nāk atpakaļ uz normālu vielmaiņu , caur kuru jūs pat varat mest pie šiem papildu mārciņas. Tātad jums vajadzētu pievērst īpašu uzmanību zemenēm un ēst sezonas laikā tik daudz vien iespējams.


Zemeņu Skaistums
Ja vēlaties, lai jūsu ādas kvēlojošs veselību un skaistumu, dod viņai pietiek baudīt skaisto ogas. Sakārtot zemeņu festivāls. Jo zemenes būs piesātina ādu ar vitamīniem, piešķir mirdzumu un elastību. Bez sejas kļūs veselīgi spīd.

Vienkāršākais veids, rūpējoties par personai ir zemeņu saldējums. Veikt saldētas ogas un noslaucīt seju, atstājiet uz 15 minūtēm un tad noskalo. Rezultāts ir acīmredzams uzreiz pēc mazgāšanas. Āda ir tīrāks, svaigāka un veselīgāka. Šo procedūru var veikt visu gadu, pietiekams skaits saldētu ogu.

Zemenes var arī kļūt neatņemama sastāvdaļa maskas un krūmāji. To var jaukt ar krēma uz ādas nosliece uz sausu), ar zemu tauku jogurts (taukainai ādai). Rezultātā maska ​​zemeņu jāpiemēro uz sejas un krūšu zonā. Pievienot līdz pat 15 minūtēm. Pēc procedūras āda kļūst samtaina un tonizētas.
Kas nedrīkst zemenes?
Šī vērtīgs produkts ir noderīgs gandrīz ikvienam. Vienīgie izņēmumi ir cilvēki alerģija pret zemenēm vai augu, ko var atrast uz virsmas ogām poru ziedputekšņi. Zemenes arī nav ieteicams lielos daudzumos, lai cilvēkiem, kas cieš no slimībām, gremošanas traktā, kā tas ir tās sastāvu, un salicilskābe, skābeņskābe, kas var izraisīt hronisku slimību.

Piesardzīgi jālieto zemenes zīdītājas, kā arī zemenes var izraisīt alerģijas bērniem.

Citos gadījumos, brīnumu vitamīni no dārza ir izdevīga. Pat ja kāda iemesla dēļ jūs nevarat ēst zemenes neierobežotos daudzumos, mums nevajadzētu atteikties pavisam.

Ļaujiet nākamajā zemeņu sezona palīdzēs jums veicināt veselību, jaunību un paplašināšana dos maksimālu baudu!

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.