Nost ar nepilnībām: demontāža molu un kārpas

Katra meitene vēlas vienmēr un jebkurā situācijā izskatās lieliski. Visi tiecamies pēc pilnības, pievēršot uzmanību viņas figūras, ādu, matus un nagus. Bet tur ir šķebinošs maz lietas, no kurām nav viegli atbrīvoties no - kārpas un dzimumzīmes.

Demontāža molu un kārpas nav viegls process, bet to izskata neviens nav pasargāts. Piemēram, kārpas veidojas infekcijas dēļ ar cilvēka papilomas vīrusu. Viņš bija, starp citu, jūs varat burtiski uzņemt jebkur, pat nosakot dzelzceļu, pārvadājot pēc pacienta. Starp citu, ne visi zina, ka ir nēsātāji infekcijas, jo kārpas var būt ne tikai uz sejas, rokām un pēdām, bet mutē un pat urīnpūšļa.

Attiecībā uz molu, kā tos sauc ikdienas dzīvē, jums vajadzētu paturēt prātā, ka ārsti tos saucam (krāsas ādu veidošanās) citādi nav nevi. Dzimumzīmes var būt jums kopš bērnības (labdabīgi ādas līmenī dermā un epidermas). Laikā augšanas periodu vai pēc traumas, viņi var izvirst pirmsvēža stāvokļa. Tāpēc, noņemšana nevi panta dzimumzīme no Ota, zila dzimumzīme, milzu pigmentēti dzimumzīme, pigmentēts nevi Edge) ir darīt iepriekš, iepriekš tuvo pārbaudi speciālisti.

Dzimumzīmes, kas parādās visu dzīvi, arī var izvirst ļaundabīgajiem audzējiem kaitējuma vai saules gaismas iedarbības. Šeit ir iespējamo slimību vai lentigo melanozi Dyubreya un fibroepitelialny dzimumzīme un pigmenta matu hamartoma Becker, hloazma un displatichesky nevi saraksts.

Netur vaislas ādas bojājumi uz to pašu vai kopā ar mājas aizsardzības līdzekļiem. Tas ir pilns ar nopietnām sekām, tostarp uz vēža šūnām. Tas ir labākais, lai atsauktos uz specializētu klīniku, kur jums izvēlēties kompetento veids, kā atbrīvoties no problēmas. Starp citu, parasti veic šādās iestādēs, un tetovējums noņemšana .

Lai atsveicināties kārpas ietilptu dažādos veidos, piemēram, Krioķirurģijā lazerokoagulyatsiya un Elektrokoagulācija un izgriešanas un kārpu ar skābi cauterization.

Lai noņemtu molu un bieži izmanto šķidro slāpekli un electrocoagulator. Tomēr, šīs metodes var atstāt zīmes uz ādas, kas būs ilgs laiks, lai dziedēt. Labākais variants - lāzera noņemšanas. Procesu veic vietējā anestēzijā un aizņem mazāk nekā divas minūtes. Divas nedēļas vēlāk, āda iztvaikot no operācijas. Tomēr, atcerieties, ka pirms jūs izņemt mīklu, jums vajadzētu runāt ar Dermatooncology un saņemt savu viedokli.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.