Kaitējums alkohola un tās ietekmi uz sieviešu veselību

Kā tu vari teikt par skaistu sievieti, skaistu, burvīgs, salds, mīlošs, rūpējoties .... Bet, diemžēl nekas no iepriekš nevar attiecināt uz sievieti, kas regulāri dzert alkoholu. Ja jūs vēlaties zināt ietekmi alkohola uz veselību un izskatu sievietes, un kas tas kļūst laikā, par sieviešu Vēstnesis ierosina, lai apspriestu šo jautājumu. Un tad, varbūt, vismaz viena meitene nolemj atdot atkarība pašā sākumā šī briesmīgā veidā.
Sekas alkohola uz ārējo izskatu sievietei
Mēs visi zinām, kas tas izskatās dzeramā sievietēm: cianotiskas, pietūkusi seja ar to, ka sarkani plankumi uz ādas, pelēcīga acis, maisiņi zem acīm, neveselīgs tipa matiem un nagiem uc Tomēr šie skaitļi mēs apgūstam, ir sievietes ar modernu alkohola atkarības. Un pašā sākumā, šie godīgas dzimuma pārstāvji izskatās ļoti pievilcīgs.

Viss, kas ir zināms, sākas ar nekaitīgs vizītes klubiem nedēļas nogalēs, dzerot vairākas kannas ar bezalkoholisko dzērienu vienā naktī. Un tāpēc viņa pamazām ievelk šo "gejam" dzīvē. Sabojājas, pirmajā vietā no iekšpuses, un tad beidzot parādās simptomi, kas skaidri saskatāmi ar neapbruņotu aci.

Nākamais, sieviete pazūd no dzeramā zemādas taukaudos, kas nozīmē zaudējumus sievišķību. Rokas un kājas kļūst līdzīgs vīrietis, jo pamatīgumu un muskulatūra. Āda strauji noveco un pasliktinās sejas. Alkohols nelabvēlīgi ietekmē matus un zobus, viņi galu galā kļūs sliktāk un sliktāk, līdz iznīcināšanai.

Ar regulāru alkohola lietošanu sievietēm palielina vīriešu hormonu līmenis. Rezultāts ir pieaudzis augšana ķermeņa apmatojuma vietās, kur tiem nevajadzētu būt. Un smagos gadījumos pat apturēt menstruācijas.
Ietekme alkohola uz sievietes ķermeņa
Hroniska alkohola lietošana pat mazās devās nelabvēlīgi ietekmēt darbību visām aģentūrām. Bieži vien sievietes, kas dzer, ir problēmas ar vēnām. Viņš cieš no gremošanas, endokrīnās un sirds un asinsvadu sistēmu. Ietekmē visus orgānus sevišķi aknu un nieres. Un aknas ir zināms, ļoti slikti ārstēšana. Cilvēki, kas dzer alkoholu bieži cieš no augsta asinsspiediena . Vairumā gadījumu sievietes dzērāji nopelnīt nopietnu slimību Uroģenitālās sistēmas, kas novērš tālāku reprodukciju.

Sievietes, kas bieži lieto alkoholu, kas draud ar briesmīgu un sāpīgu slimību, piemēram, hepatīta vēzis, aknu cirozi, utt Parasti ārstēšanas dzērāji nav efektīvs, jo narkotikas nav savienojamas ar alkoholu. Un tas noved pie hroniskām slimībām, un bieži letāla.
Ietekme alkohola par sievietes emocionālo stāvokli
Emocionālais stāvoklis sieviešu patērē alkoholu atstāj daudz ko vēlēties. Mēs visi zinām, ka tās dāmas ir nervu, nevietā, rupjš, un to trausla psihe var radīt daudzas problēmas. Pat ja sieviete patērē alkoholu nelielos daudzumos, bet regulāri, kaitīgās vielas uzkrājas, un galu galā padara sevi uzskatīja.

Tādēļ, dārgie meitenēm un sievietēm, ja jūs vēlaties būt vienmēr pievilcīgas, burvīgs, atbilstošu un veselīgu nav get veiktas prom ar alkoholu un neļaujiet to tevi!

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.