L-karnitīns. Kas tas ir?

Reti, bet dažreiz, kad zinātnieki ziņoja atklāt kaut ko jaunu cilvēka fizioloģiju. Kas izmantoti, lai atrastu nezināmu vitamīnu, jūs atradīsiet vēl vienu gremošanas fermentu ... Jā, jūs droši vien esat dzirdējis vai lasījis par to nekādā vīriešu vai sieviešu žurnālu !

Vēlāk, kaut nesaņem apstiprinājumu, citu zinātnieku eksperimentiem, bet kaut joprojām sarakstā lielākā daļa no šiem zinātnes sasniegumiem. Pēc tam tika pieņemts par cēloni sporta eksperti. Viņi "obkruchivayut" atklāta un tā, un ka, mēģinot pielāgot to sportistu vajadzībām. Tas pats notiek izpētes fitnesa centrs Džo Uaydera. Nepārtraukti eksperimenti ir paredzēti, lai atbildētu uz galveno jautājumu par piemērotības: kā zaudēt svaru ātri ?

JL-karnitīns - - par atklāšanas kaut kādas vaboles jautājumu ar neparastām īpašībām jaunumi pie 1. neizraisa nopietnu interesi speciālistu. Retas sugas vaboles bija īpaša savienojumu ar tiny organisms sagremot uzkrāto krājumu augu taukiem. Tā, kādi? Bet tad izrādījās, ka L-karnitīns un tā ir cilvēks! Sākumā tas bija vitamīnu un aicināja viņus Otr Sīkāki pētījumi rāda, ka tas ir unikāls bioķīmisko savienojumu ar vairākām svarīgām funkcijām. L-karnitīns tiek sintezēts cilvēka aknās un nierēs. Izejmateriāls - proteīnu aminoskābēm.

Lai saprastu, kā notikumi izvērsties tālāk, veikt nelielu novirzīšanās. Iekšpusē šūna ir tikko saskatāmas mikroskopā, līdzīgi kā pupas, šūnas - mitohondrijos. Tas ir - "rūpnīca" enerģijas. Kas notiek iekšpusē mitohondrijiem vēl nav skaidrs, bet faktiskā loma šo intracelulāro "baterijas", kas ir labi saprotama. Tostarp fitnesa. Vairāk enerģijas "jautājumu" Uz mitohondrijiem, lielāka efektivitāte apmācību.

Kas notiek iekšā šo elektrostaciju, šķiet līdzīga parastajai "sadedzināšana". Vairāk "koka" (zhirov!), vairāk siltuma.

Šeit, tad uzzināju, ka "ugunsdzēsējs" rīkojas L-karnitīns. Ka viņš ir "piegāde" tauki uz mitohondrijiem!

Ja Jūs lietojat L-karnitīns saskaitīšanu, organisma enerģijas pieaugt līdz ar visiem patīkami fitnesa sekām. Pirmkārt, muskuļu glikogēna veikalos pieaugums, un, otrkārt, samazināja tauku organismā. Iemesls ir tas, ka tie būs "sadedzināt" ātrāk!

Bet vispār, L-karnitīns tiek uzskatīta zinātnes pasaulei kā pamats turpmākai daudzsološu sirds zāles.

L-karnitīns ir aktīvs ietekmē veidošanos ketonu organismā, normalizējot tauku vielmaiņu!

Mākslīgi sintezētas L-karnitīns parasti lieto devām no 100 līdz 5000 mg dienā. Zāļu iedarbība ir būtiska: pieaug enerģijas, samazinot tauku slāni un virsū samazinātu katabolismu muskuļa.

Jo L-karnitīns veicina pieaugumu no kopējā enerģijas organismā caur izmantošanas tauku, ir skaidrs, ka, ņemot to nebūtu jēgas, ja jūs dieting, nojume tauki. Gluži pretēji, tauku saturs ikdienas uzturā vajadzētu palielināt! Šeit ir paradokss!

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.