Selerijas: Noderīgi Rekvizīti

Ļoti bieži dažādos uztura minēts selerija. Un ne tikai tāpēc, ka tas palīdz dedzināt taukus, bet arī tāpēc, ka tas ir noliktava vitamīnu un minerālvielu.
Selerija, lai svara zudums un veselības
Kalorijas seleriju tikai 18 kalorijas. Bet gan tas nav kaloriju, bet tas dod enerģiju. Un bez tam, negatīvs kaloriju selerijas, tas ir, ķermeņa iztērē par tās iegādi vairāk kaloriju, nekā tad, ja tas tiek lietots.

Vai selerija var būt atšķirīgs: Apdedzināta, vārīta, cepta, jēlas, veselas, rīvētas. Tā sēklas izmanto kā garšvielu un lapām - kā zaļumiem. Tās labi apvienot ar sēnēm, zivīm un gaļu, pievieno salātiem. Tas ir, tā ir labi piemērota ne tikai uzturā, bet ikdienas uzturu.

Par seleriju priekšrocības sacīja Hipokrāts. Viņš ieteica to kā līdzekli, lai ārstētu slimības. Ja selerijas patērēts regulāri, tas ietekmē ķermeni kā atjaunojošu un atjaunojošu un tīrīšanas aģents. Tā arī palielina efektivitāti, uzlabo tonusu, uzlabo miegu un nomierina nervus. Ēteriskās eļļas, kas veido selerijas, noņem spriedzi un samazinātu aktīvo savienojumu no stresa hormonu.
Seleriju sula
Ja Jums dzert reizi dienā pusglāzi svaigi spiestas seleriju sulu, jūs varat palēnināt novecošanās, tīrīt toksīnus no organisma un normalizē vielmaiņu. Dzert šo sulu ieteicams arī ādas slimības, diabētu un aptaukošanos. Tā ir caureju un diurētisku. Stiprināt imūnsistēmu, uzlabo gremošanu un nomāc apetīti var būt, ja pievienojumprogramma seleriju sulu medu un dzert to pirms ēšanas. Regulāri patērēt sulu, jūs varat zaudēt dažas papildu kilogrammchikov.

Ja seleriju sulu sajauc ar sulu pieneņu un nātres, šis maisījums palīdzēs attīrīt asinis, kas palīdz atbrīvoties no dažām ādas slimībām.


Tehniskās īpašības, seleriju
Struktūru veido seleriju pro-vitamīnu A, vitamīns PP, E, C, B vitamīniem un minerālvielām: fosforu, cinku, kālijs, magnijs, dzelzs un kalcija. Tāpēc, selerijas ir tik laba, acu, matu un ādas.

Novārījumu to savu seleriju saknes patērē divpadsmitpirkstu zarnas čūlas un kuņģa, aizcietējums, gastrīts.



Ieteicams lietot selerijas ar slimībām Uroģenitālās sistēmas vairogdziedzera dziedzeris zem dažādiem iekaisumiem un alerģijām. Zupa ar seleriju lieto svara samazināšanai (uzturs, "Bonnas zupa"). Arī seleriju ir dabas aphrodisiac.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.