Kā atbrīvoties no maisiņiem zem acīm?

Skaistums ir atkarīgs no ādas, krāsai un veselīga izskata, bet, ja jūs varat paslēpt bālums zem pamatiem, pietūkums ir grūti noslēpt. Izpausme somas un tūsku var izraisīt ģenētisku faktoru, vai jābūt noteiktai vecuma struktūru membrānas, kas atrodas starp dermā un zemādas audu ap acīm. Šāds membrāna ir saistaudi, kas ar vecumu, vai reibumā vides ievērojami plānāks, negatīvi ietekmēt procesu pastāvīga stresa, neveselīga uztura, traumas pārkāpuma asinsrites.

Kad membrāna veido tiny caurumi, caur kuru izejas uz virsmas tauku, ir maisiņi zem acīm , un pietūkums var parādīties kā rezultātā uzkrāto lieko šķidrumu. Dažas sievietes ir tendētas uz alerģiju, pārmērīga pietūkums var rasties sakarā ar nepareizu izvēli kosmētiku, un tāpēc būs vieglāk, lai pastāvīgi uzraudzītu stāvokli ādai ap acīm pret, nekā pēc veidošanos tūskas cenšas atbrīvoties no tiem. Lai atbrīvotos no šīs atmaksāšanas laikā miega ir nepieciešams izmantot bērnu sēdeklis, nodrošinot plūsmu šķidruma no galvas.

Par maigo ādu ap acīm atrodas, nepieciešama derīga ikdienas rūpēm, ar rūpīgu atlasi kosmētikas līdzekļos. Lai noņemtu make-up nav nepieciešams pirkt aromatizēts šķidrums, kuru lietošana var izraisīt alerģiskas reakcijas, acu berzēšana nevar nekādos apstākļos, jums ir nepieciešams nakts ādas kopšanas vecumu pēc izņemšanas aplauzums, tas ir labāk izmantot īpašus krēmus un želejas ir paredzēti konkrētiem ādas tipiem. Vasarā jūs vēlaties izmantot augstas kvalitātes pretiedeguma, un stiprināt acu muskuļus nepieciešams speciāli vingrinājumi.

Jūs varat veikt mājās maska ​​vecumam siltā losjons dabīgo tēju, vai nodot uz acs sagrieztas gurķu šķēlītes, taču šī metode ir vairāk piemērota sievietēm ar taukainas ādas. Tumši loki zem acīm, norādot, ka retināšanas membrānas, un pietūkums mazo izmēru var noslēpt viegli, izmantojot mūsdienu kosmētikas un pietūkumu zem acīm ir gandrīz neiespējami spīdums pāri vai krēmi, vai īpašu zīmuli, lai jūs būtu jāievēro īpaša diēta ar zemu patēriņu sāls un šķidruma.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.