Zobus labāk nekā zobu protēzes - fakts

Zobārstniecība jau sen iemācījies darīt procesu nesāpīgs ārstēšanai mutes dobumā un dažos gadījumos pat ērts pasākums. Bet ir vēl daudzi vīrieši un sievietes, jaunieši un sievietes nav tendence iet uz zobārstniecības aprūpes gadījumā sāpju procesā uzsūkšanās pārtikas un dzērienu. Zobu samazinājuma ir diezgan mānīgs slimība, kas attīstās ļoti aktīvi, ne tikai ietekmē emalju uz zoba, bet arī iekļūst, hitting nervu. Šajā gadījumā, noņemšana, zobu skārusi smaga zobu samazinājuma, ir neizbēgama.

Tālvadības kādā medicīnas iestādē vai krišanu uz ​​saviem zobiem, ne tikai dod pieredzi un garīgo diskomfortu, bet daudz bojā izskatu smaidu, bet arī noved pie deformācijām un deģenerācijai smaganas, kaulu un apkārtējos zobu vienībām. Kā rezultātā mainās sakodiens, samazinot kvalitāti sakošļāt ēdienu, kas jums izraisa traucējumi kuņģa-zarnu traktā. Lai izvairītos no šādām problēmām zobārsti iesaka veidojas dobumi ar zobu nekavējoties slēgt vairākus īpašus protēžu.

Tradicionālās zobu protēzes nodrošināti ar noņemamām, fiksētās un noņemamās shareware produktiem. Uzstādīšana Jebkura veida ir atkarīgs ne tikai no pacienta vēlmēm un iespējām, bet arī par mutes dobuma vai precīzāk atrašanās vietu un skaitu tukšumiem statusu atlikušajām zobu elementiem, smaganu veselību uc parametriem Pēdējos gados ir izstrādājusi līniju zobu protezēšanu kā implantācijas , kas ļauj atjaunot estētiskās un funkcionālās iezīmes, zobu stāvokli. Procedūras pamatā ir ķirurģiska procedūra, lai implantētu implantus uz žokļa kaulu, kas būs uzticams atbalsts dažādām izmaiņām zobu protēzes.

Implantiem materiāls ir titāna un tā sakausējumu, pazīme, kas ir augsts bioinert, tāpēc nav noraidījums. Izdzīvošanas metāla detaļu kaulaudiem ir pēc vairāku mēnešu, pēc kura iekārta ir pastāvīgi protēzes pilnkrāsas un imitēt formu trūkstošos zobus.

Tā implantācija ir ķirurģiska procedūra, jums būs nepieciešams pievērst uzmanību klātbūtni kontrindikāciju, kas ir konsultēties ar savu ārstu. Neraugoties uz augsto izmaksu procedūras, implanti var aizmirst par neērtībām, no klasiskās kroņiem un tiltiem, vai ir diezgan ievērojamu laikposmu pēc rīkojuma par 20 gadiem. Bet labākais variants tomēr būtu savlaicīgi vizītes zobu birojā mazākās diskomfortu un sāpes zobiem. Tas ļaus izvairīties ne tikai būtiskus finanšu izdevumus, bet arī saglabāt visus zobus neskarts.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.