Kontracepcijas tabletes: kas jums jāzina?

1960.gadā sabiedrība tika dota tabletes kontracepcijas līdzekļus. Kopš tā laika, sievietes zaudēja bailes no nevēlamas grūtniecības . Šo tablešu lietošana ir plaši izplatījies sievietēm un mūsdienās.
Kāda veida dzimstības kontroles tabletes un vai tie ir kaitīgi sieviešu veselību?
Kontracepcijas tabletes ir hormonālie kontraceptīvie. Šo tabletes sastāvs ir sintētiskas hormoni. Šie hormoni ir ļoti līdzīga sastāva, kā arī īpašumus hormoni, kas tiek ražoti sievietes ķermenī - estrogēnu un progesteronu.

Mūsdienu kontracepcijas struktūrā var būt viena vai divu veidu hormonus. Ja tablete saturs tikai no viena veida hormonu - progesteronu šīs tabletes sauc "mini-pill", un šī grupa var ietvert tabletes tableti "Ekslyuton" un "Mikrolyut." Ja tabletes ir saturu divu veidu hormonus - progesterona un estrogēnu, tad tas ir kombinācija narkotiku, un šajā grupā ietilpst šādas narkotikas kā "Mikroginon", "Felyudin" un "Lyugest." Pastāv arī vienfāzes, kas divfāzu un trīsfāziskai preparāti.
Kontracepcijas tabletes: kāda ir atšķirība?
Vienfāzes preparāti satur tādu pašu daudzumu hormonu. Ja narkotikas tiek pieņemti ar divu posmu, gaitā nepieciešamību mainīt dubultu devu hormonu. Nu, saņemot trīs fāzes produktus, mainot devu hormonu kursa saņem trīs reizes. Bet narkotikas ir "mini-pill," ir tikai viena fāze.


Pieņemsim to apskatīt to, kā lietot kontracepcijas tabletes
Lai saglabātu kontracepcijas efektu narkotikām "mini-pill" būtu jālieto katru dienu izraudzītajā stundā. Lai gan šīs zāles un uzticamākas dzimstības kontroles tabletes, tās arī ir savas kontrindikācijas un, tātad, pirms to uzņemšanas, ir nepieciešams konsultēties ar ārstu. Šīs zāles jālieto katru dienu no menstruācijas 1 dienas vakarā, savlaicīgi.

Kombinētas kontracepcijas narkotikas ir arī jālieto katru dienu no pirmās dienas menstruācijas. Ņemt nepieciešams noteiktā stundā. Šīs zāles var izraisīt sliktu dūšu.
   
Ja sieviete plāno grūtniecību , tad pārtraucat lietot kontracepcijas tabletes līdz mēnesim pirms plānotās grūtniecības. Grūtniecība var rasties pārtraucot narkotiku 1-3 mēnešiem.


Kontrindikācijas hormonālo narkotiku
Šie medikamenti var padarīt dzimstības kontrole sieviete jebkurā vecumā. Kontrindikācijas: asinsvadu traucējumiem smadzeņu vēža - krūts vēža, venozo trombemboliju, maksts asiņošana vai nezināmas dabas, no dzimumorgānu vēzis. Tas arī nav ieteicams epilepsiju, diabētu, trieku depresija , aknu slimības, ar smēķēšanu un hipertensija.

Kontracepcijas narkotikas ir saistītas blakusparādības neizraisa. Šādas blakusparādības kā slikta dūša, galvassāpes, tūska, uzbudināmība, vemšana pazuda trīs ārstēšanas mēnešos. Tomēr, ja blakusparādības nepazūd, jums ir nepieciešams nomainīt zāles pret citu.

Ja pēkšņa parādīšanās šādu izmaiņu gan redzes veselības un dzirdes izmaiņas, sāpes elpojot, sāpes kājās, izsitumi, dzelte, spiediena paaugstināšanās, tad Jums nekavējoties jāvēršas pie ārsta.

Kontracepcijas līdzekļu lietošana neietekmē attīstību neauglību sievietēm, un neveicina svara pieaugumu. Ņemot dzimstības kontroles medikamentu nepieciešams tik daudz, cik jums nepieciešams sievieti, un nav lielas izmaiņas no blakus savam veselības, tie nerada. Bet pirms šo zāļu lietošanas ir jātestē uz nepieciešamo devu ārsts ir izrakstījis hormonus.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.