7 produkti, kas ir kaitīgas sieviešu veselību

Mēs zinām, ka daži pārtikas produkti labvēlīgi ietekmē mūsu veselību, bet citi ir ruining mūsu veselību. Ir septiņi produkti, kas iznīcina veselību sievietēm.
Zupas, daļēji
Protams, daudzas sievietes bieži valkā viņiem strādāt ar zupām, piemēram, "Doshirak" vai "Rollton". Šie zupas ir, bez šaubām, ļoti garšīgs un viegli sagatavot. Ka šie produkti satur daudz mononātrija glutamāta panta aromāta pastiprinātājs) un sāli. Minētās piedevas glabājas mūsu ķermenī un iznīcināt aknas un nieres.
Saldie dzērieni
Par šo dzērienu briesmām zina visu. Tās iznīcināt zobu emalju, kas noved pie dažādām slimībām, piemēram, sirds slimības, osteoporoze, diabēts, aptaukošanās.
Ceptas deserti
Šie ēdieni ir ļoti populāri. Bet tie ir ļoti kaitīgas veselībai, jo tie uzkrāj daudz kancerogēniem. Tā satur cukuru un taukus, termiski apstrādāti, kas ir arī kaitē Jūsu veselībai. Regulāra lietošana šiem desertiem izraisa atlikta kaitīgo holesterīnu.
Viegli alkoholiskie dzērieni
Šādos dzērienos ir daudz cukura un oglekļa dioksīdu. Sievietes, kuras regulāri patērē šos dzērienus palielina caurlaidību kuņģī, tā sāk augt lēnām reibumā oglekļa dioksīda. Ar zemu alkohola kūsājošs dzērieniem arī mākslīgās flavors un krāsas, kas ir arī pakaiši ķermenis.
Policists
Ikviens zina, ka šķidrie pārtikas produkti būtu ēst vajadzīgi. Noderīga zupas, dažādi vitamīnu kokteiļiem, sulas. Bet ja overused, kuņģa kļūs slinki un vairs nedarbojas efektīvi, tas ir, savukārt, var novest pie dažādām slimībām, kuņģa-zarnu traktā. Šķidrums diēta jāmaina ar cieto pārtiku, kas satur lielu daudzumu lopbarības.
Sieru un ceptiem kartupeļiem
Neapšaubāmi, tas ēdiens ir neticami garšīgi. Bet mikroshēmas - ēdiens ir ļoti smags, un ja tas arī pievieno sieru, tad kuņģis būs galā nedara. Turklāt kartupeļi satur daudz ogļhidrātus, un sieru - liels piesātināto tauku. Kad šie tauki un ogļhidrāti uzņem tajā pašā laikā, tie rada lielas briesmas.
Iebiedēt
Šo produktu draudi nav pat tas, ka tie satur daudz flavors un garšas pastiprinātājus, un to, ka ražotāji bieži aizstāj gaļu nekontrolējamā genomodifitsirovannoy soju. Tāpēc, šis produkts var nākotnē novest pie neprognozējamām rezultātiem.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.