Izmantošana linsēklu eļļu kā garšīgu un noderīgi papildinājumi līdz Salāti un uzkodas

Pēdējos gados daudz ir runāts par to Flaxseed eļļas priekšrocības. Viņa loma pienācīgu uzturu, nevar pārvērtēt. Kopš seniem laikiem tika izmantotas pārtikas vārīti tai tika pievienota salātiem un citiem ēdieniem -, lai garšu.

Patērēt šo produktu var būt nepārtrauktai un dietologi iesaka un darīt labāk linu eļļu visām pārējām dārzeņu, ko izmanto pārtikā. lineļļa, izmantojot to pārtiku - tā ir pirmā ķermeņa, lai palīdzētu, ja jūs vēlaties, lai normalizētu vielmaiņu, atbrīvoties no papildu mārciņas un uzlabotu matu stāvokli un ādas.

Pavārmāksla veselīgu pārtiku

Pievienot Flaxseed eļļu salātos un vinaigrettes, sajauc to ar jogurtu, jogurtu, skābēti kāposti zapralyat tos un vārītus kartupeļus, auzu aromāts. Jūs varat pievienot to uz ceptām precēm - tas kēkss saņem jauku oranžu krāsu un raksturīgu garšu. Vienīgais nosacījums - eļļa nevar būt sasilšana, no tā zaudē savu labvēlīgo īpašības.

Vistas salāti ar tomātiem

Vāra vistas krūtiņa, sagriež strēmelēs un promarinovat maisījumā ar augu eļļu un majonēzi, par stundu, ievietojot to ledusskapī. Pārlej verdošu ūdeni pār tomātiem mizu un sagriež vidēja lieluma gabaliņos. Sīpolu smalki sasmalcina un pievieno pēdējo. Sastāvdaļas un ar eļļu samaisa no liniem.

Baklažānu salāti

Baklažāni, bulgāru pipari, burkāni sagriež nūjas. Kartupeļus un sēnes - šķēlītēs. Brūns krāsnī maisījumu un sakārtotu uz šķīvja, pievienojot nedaudz sieru.

Pagatavotu mērci. Lai to izdarītu, augu eļļa, etiķis kritums, sāli un piparus, samaisa ar mikseri. Ielej gatavo ēdienu un pasniedz.

Kāpostu salāti

Kāpostus sagriež strēmelēs, pievieno nedaudz cukura un biezeni jūsu rokās līdz sulu. Burkānu un ābolu bez mizas režģi, šķēle sīpolus ļoti smalki. Sajauc visu ar papildus vīna etiķi. Ļaujiet stāvēt pusstundu, un tieši pirms pasniegšanas, apkaisa ar linsēklu eļļu.

Uzkoda no kūpināta speķa

Bekona un siera šķirnes, "Lambert" šķēles, pievieno nedaudz jogurta un promarinovat ledusskapī uz 30 minūtēm. Attīrīto saldie marinētu papriku Sajauc kopā jogurtu ar mikseri. Salātu rokas paņemt un apkaisa ar eļļu. Likts uz salātu marinētu maisījumu, pārlej ar mērci un apkaisa ar sasmalcinātu zaļo sīpolu.

Pupiņas ar sēnēm

Pupas nepieciešams ieliet aukstu ūdeni uz 3-4 stundām, tad vāra, līdz tie ir pilnībā vārīti un atdzesē. Propassirovat kas kastrolītis ar sagrieztu sīpolu, tad pievieno sēnes un vāra uz lēnas uguns apmēram pusstundu iztvaikošanas visu šķidrumu. Rīvēt olas un sajauc ar pupiņām un sēnēm, sāli un pipariem, pievienojiet lineļļa.

Par pareizu vielmaiņu

Sakarā ar augsto Omega-3 un Omega-6 linu sēklas palīdz normalizēt vielmaiņu. Turklāt, dietologi iesaka lietot piena dadzis . Šis augs tiek toksīnus no organisma un attīra aknas. Kopīgi izmantot šos produktus noved pie lieliskiem rezultātiem.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.