Sieviešu pulcēšanās vannā

Atcerēties slaveno frāzi no filmas "Office Romance": "Man nav draugu - man ir novērsti visi no viņiem?" Dažas sievietes ievēro šo noteikumu, jo tas uzbrauca problēmas, jo par bridesmaids. Lai būtu godīgi, mēs, sievietes, un patiesība, mums patīk pļāpāt, reizēm skaudīgs un nezinu, kā saglabāt savu muti ciet. Bet dažos gadījumos neaizvietojams draugiem. Piemēram, kad pārgājieni vannā ar meitenēm.

Jā, tas bija tur! Pirts meitenes parasti uzskata mīļākie vieta vīriešu pulcēšanās vai alus romantisku satikšanās vieta pretējā dzimuma. Bet patiesībā, dodoties uz vannas tīra sievišķo uzņēmumam ir daudz jaukāk. Pēc pirts - vieta relaksācijai, vai, modes, relaksācija. Un ja ir par, labi cilvēks, pasaki, ko šeit atpūsties? Nepieciešams sēdēt visu nakti, turot poza, turot vēderu un velkot gandrīz pie svara kājās (ne pārāk elastīgs gurns "rasplyuskivalis" uz sēdekļa, padarot to redzamu celulītu). Ar šādu slodzi uz mugurkaulu, ko sagatavojis "brīvdienu sesijas" beigās sniegto muguras sāpes, kakla un, vispārīgāk, no visām locītavām un muskuļiem.

Vai tā sēdēt sievišķīgā kompānija! Var būt samazināta, nedaudz saliekta vairāk no ieraduma un nav jāuztraucas par to, starp krūtīm un vēdera veidojas laukumu (gandrīz lielums, kas no paša azotē). Jūs pat varat nākt nenakrashennoy! Un lekt baseinā droši, bez bailēm no bojājumiem, kas veido! Starp citu, mēs esam ļoti patīk tvaika, meitenes pirtī un lekt baseinā. Un tā tas varētu pavadīt visu vakaru: tvaika istabu - baseins, tvaika istaba - baseins! Bet, kad mēs, tad pirtī ar vīrieti meitenes, mums ir izlikties, ka mēs mīlam mīlēties ar neticami siltuma (tas joprojām sapņo par baseinu un parilochke un domāt, ka laiks ir samaksāts, un kāpēc to darīt mājās) .

Meitenes vannā .... Šeit Jūs varat izdarīt reālu SPA salons! No galvas līdz kājām berzēt ārā skrubji, maskas, tad, noderīgas dzert zaļo tēju, okeāns dod prieku. Pēc šīm procedūrām, piemēram, ādas uz jaunākiem bērniem. Piedalās vīrieši jūs kaut kas līdzīgs šim? Labākajā gadījumā, dzerot alu un sviedru zem make-up, riskējot no rīta mosties ar pāris (vismaz) no pinnes. Visbeidzot, vairums nesalīdzināmas garīgais prieks par sievietēm - tas ir tenkas par vīriešiem. Tas ir absolūti neiespējami viņu klātbūtnē.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.