Kas ir skleroterapija?

Lielākā daļa sieviešu, diemžēl, iepazinušies ar šo problēmu, jo varikozo vēnu un zirnekļa vēnām parādīšanās uz kājām. Viņi stūrgalvīgi pretoties skaistumu kājām, un mazliet par skaistu pusē kompleksa šajā jautājumā pārstāvjiem, neļaujot sevi valkāt kaut ko, bet bikses. Turklāt šīs problēmas parasti izraisa sāpes, krampjus un nogurumu.

Tomēr ir, lai atbrīvotos no šīm nepatikšanām metode - skleroterapija. Tehnika novērš operācijas neatstāj rētas pēc injekcijām, drošu un nesāpīgs (sāpes atvieglojums neattiecas), un, protams, rada milzīgu efektu.
Skleroterapija - kā ir procedūra?
Jo varikozas vēnas injicējamās narkotikas, kas ir līmēšanas Rīcības sclerosant). Injekcija ir ļoti tieva adata. Tā rezultātā, Vīne tiek bloķēta un kļūst nepieejamas asinsritē. Galvenais šajā procesā pēc zāļu ievadīšanas, lai noteiktu īpašu saiti uz pilnīgu sasaistīšana asinsvadu sieniņām. Pēc šīs procedūras, Vīne pazūd, un visas rūpes, kas saistītas ar to (pietūkums, sāpes, nogurums, kājas).

Ārstēšanas ilgums ir apmēram stunda. Lai sasniegtu vēlamo rezultātu vajadzētu būt līdz pieciem šādiem procedūrās ar pārtraukumu apmēram nedēļu. Vienā reizē eksperts var rīkoties ne vairāk kā desmit problēmjomas. Tas viss ir atkarīgs no to rakstura un smaguma.
Adaptācijas laikposms pēc skleroterapija
Atveseļošanās process ilgst apmēram mēnesi, un ir jāvalkā īpašas drēbes un pārsējus. Sakarā ar ciešu kontaktu starp kompresijas zeķes uz kājām, nodrošina pastāvīgu saspiešanu vēnu sienas. Kas liedz asins plūsmu. Laika gaitā, Vīne pazūd, un par apakšējo ekstremitāšu cirkulācijas uzlabots, novēršot sastrēgumus.

Tas ir ļoti svarīgi adaptācijas perioda pārvietot daudz. Pēc procedūras pacients ir staigāt apmēram piecu kilometru attālumā ņipri. Un tuvākajās dienās, un neaizmirstiet par aktīvo dzīvesveidu. Tas ir svarīgs elements šajā procesā.
Skleroterapija: pierādījumi
Skleroterapija var piešķirt tikai uz ārstu šādos gadījumos:
Klātbūtne venozās webs, zobrati panta telangiectasia) venoza šahtas, vai atsevišķās vienībās;
Varikozu zari īstermiņa un ilgtermiņa saphenous vēnu;
Skleroterapija: contra
Grūtniecība un zīdīšana;
Iekaisuma process ādas vietās varikozām vēnām, roze;
Kulminācija;
Pārvietošanās ierobežojumus;
Akūts tromboflebīts;
Vispārīga un lokāla infekcija
Alerģija pret izmantoto narkotiku.
Skleroterapija un iespējamās sekas
Pēc injekcijas var būt nelielas zilumi un pigmentācijas, kas drīz izzudīs. Dažos gadījumos, iespējams alerģiska reakcija, kas izpaužas kā nātrene. Visbiežāk tā pazūd pusstundas laikā pēc injekcijas, citādi piešķirts pretalerģijas zāles.
Ir svarīgi zināt
Lai novērstu attīstību varikozām vēnām, jums ir nepieciešams apmeklēt ārstu, parādoties pirmajām, bet ne uzlabotas gadījumos. Neaizmirstiet, ka skaistumu un veselību mūsu kājām, lielā mērā atkarīgs no mums. Un kā mēs pret viņiem, lai viņi izskatās. Cheers!

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.