Vannas diena tiek apstrādātas ar tvaiku

Reset ar ikdienas rūpēm par dvēseles slodzes, savukārt ādu uz zīda, nostiprināt veselību - visu jūs varat darīt, apmeklējot tvaika sauna. Pēc šodien, saunas un pirtis ir kļuvuši tik populāri un pieejami, kā vecas labas dienas.
Zāļu īpašības vannas
Jo dubultspēlēs, jūs varat ne tikai uzlabot veselību, bet arī burtiski "nolaist tvaiku" un atpūsties, aizmirst par burzma ikdienas dzīvē. Attiecībā uz ķermeņa, karstu gaisu tvaika uzlabo asinsriti, mazina muskuļu sasprindzinājumu, atvieglo nogurumu un dod sajūtu patīkamu relaksāciju. Un tas vēl nav viss burvju īpašības vannas procedūrām.

1. reaģē uz tvaika istabas ādas. Reibumā augstā temperatūrā atver poras, padarot to - un caur to viss ķermenis - attīrīts no toksīniem. Turklāt temperatūras izmaiņas, pārejot no tvaika zem auksta ūdens dušu vai peldbaseinu padara ādu cietāka, kas ir īpaši svarīgi aukstā sezonā, un pēc dramatisku svara zudums pēc grūtniecības.

Ārsti jau sen pierādīts, labvēlīgi vannas procedūras nervu sistēmu. Bet ne pārspīlēt to ar laiku un temperatūru - vai var parādīties aizkaitināmība, miega traucējumi un apetīte. Ja jūs vēlaties, lai sacietē ķermeni un atbrīvoties no ietekmes uz laika panta meteosensitivity) kaprīzēm, uzlabotu imunitāti , veikt ieradums regulāri apmeklējot pirti, vismaz sešus mēnešus. Bet paturiet prātā, ka tvaika ietekme uz sirdi un asinsvadiem ir vienāds skriešanas tālsatiksmes. Tāpēc, ja problēmas ar sirds un asinsvadu sistēmu, pirms doties uz pirti, Jums jākonsultējas ar savu ārstu.


Garšaugi un eļļas vannā
Lai uzlabotu dziedinošo spēku pāris noderīgu ūdeni ar augu uzlējumiem un ēteriskajām eļļām. Infūzijas mārrutkiem, oregano, upeņu lapas palīdzēs atbrīvoties no pirmajām pazīmēm saaukstēšanās. Šādas procedūras ir īpaši svarīgi pirms starta sezonas gripas epidēmijas un akūtām respiratorām saslimšanām. Tomēr, lūdzu, ņemiet vērā: ja slimība ir jau "ir galvenais dzīves", tad apmeklējiet pāris var tikai saasināt stāvokli. Lavandas un piparmētru nomierina nervu sistēmu. Eikaliptu eļļa, tējas koka un citrona lai palīdzētu tikt galā ar saaukstēšanos. Ģerānijas, jasmīna un citronu balzams tramdīt prom depresija, nervu spriedzi un bezmiega.

Slota, vannas var izmantot arī, lai maksimālu labumu. Kaļķi un alksnis palīdzēs ar saaukstēšanos, bērzu - sāpes muskuļos un locītavās, ozols - ar šo problēmu un taukainai ādai.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.