Rieksti un to lietderīgās īpašības

Ļoti bieži domāju par to atkal un rieksti ir noderīgi veselībai, īpaši attiecībā uz sievietēm? Galu galā, rieksti ir ļoti barojoša, un jūs varat iegūt papildus mārciņas. Man vajadzētu ēst tos visu sievieti?
Izmantot riekstu par Sieviešu veselības
Jā, rieksti ir barojoši, bet tie ir arī noderīgs sieviešu veselībai. Rieksti ne tikai pozitīva ietekme uz sirdi un stiprinās labās sievietes atmiņu , bet arī labvēlīga ietekme uz mūsu ādas, un tas ir svarīgi ne tikai sievietēm.

Ja jūs ēst dažas riekstu dienā, tas neliedz attīstīt krūts vēzi sievietēm, bet arī uzlabo veselību kopumā. Pierādīts, ja jūs ēst riekstus katru dienu 9, tad tas būs kaloriju ir vienāds ar 50 gramiem gaļas un 2 tējkarotes augu eļļas, tas ir, ar tik daudz papildus svara pieaugums ir vienkārši neiespējami.

Rieksti ir arī noderīga, jo tie ietver vairākas aminoskābes, kuras neražo organismā pareizajā daudzumā. Viņi ir labi palielinātu efektivitāti, palīdz pārvarēt hroniskas noguruma un uzlabot vispārējo stāvokli.
Rieksti: izmantot kosmētiskiem mērķiem
Ļoti labi kā kosmētikas valriekstiem. Tie satur daudz vitamīnu F, kas stimulē ādu. Mājās, jūs varat sagatavot un zemesriekstu sviests, želejas un rieksti. Vārīšanai eļļā, jums ir nepieciešams, lai sasmalcina graudus ar eļļu un ielej 3 nedēļas, tad izkāš un piemērot. Riekstu piens ir gatava ātri. Ir saspiesti valriekstu kodolus aizpildīt ar ūdeni un atstāj ievilkties uz nakti.

Ir dažādi rieksti - valrieksti, lazdu rieksti, mandeles, zemesrieksti, ciedru rieksti, Indijas rieksti, kokosriekstu, makadāmijas rieksti, pistācijas, pekanrieksti, Brazīlijas rieksti.



Tagad, pieņemsim uzzināt, ko katrs no tiem noderīgu.

Austrālijas riekstkoka ir diezgan barojoši rieksti un visdārgākais pasaulē. Tās sastāvā ir ēteriskās eļļas un vitamīnus PP un B Labi palīdz ar artrītu un ir cīnījusies ar holesterīnu.

Zemesriekstu normalizē funkciju asinsrades orgānu, jo tas ir bagāts ar dzelzi, cinku, fosforu un kāliju.

Tās sastāvā ir koenzīms Q10, kas ir unikāls pretnovecošanas īpašības. Zemesrieksti palīdzētu novērst novecošanu un pret novecošanas ādas cīņu.

Brazīlija riekstu savā struktūrā ietver selēnu un cinku. Šī pozitīvā ietekme uz darba prostatas. Arī uzgrieznis ir labi paaugstina imūno sistēmu.

Valrieksti ir ļoti noderīga vīriešiem, jo viņi ir labi atjaunots seksuālo funkciju. Tos var apvienot ar medu vai žāvētu augļu. Arī rieksti labi palīdz ārstējot prostatīta un LPH, kā arī par nieru, aknu un kuņģa-zarnu traktā, jo tie satur daudz kālija un magnija, tie joprojām ir noderīga, un anēmija. Ieteicams veikt šo recepti. Ir nepieciešams sagatavot sienas valriekstiem un pārlej ar alkoholu. Ļauj nostāvēties 14 dienas un tad 5-10 pilienus jāizšķīdina ūdenī, 3 reizes dienā. Šī recepte ir ļoti labs mastīts, dzemdes fibroids, caureja, kā arī par nervu traucējumiem sedatīvu.

Ciedru rieksti satur augu olbaltumvielu, kas ir diezgan līdzīga sastāva olu. Tie arī satur gamma-linolēnskābe, kas cīnās holesterīnu un veicina vielmaiņu.

Indijas rieksti ir bagāti ar vitamīnu A, kas ir svarīgi ādu. Un viņi ir arī minerālvielas, kas ir izdevīga imūnsistēmu un sirdi.

Kokosriekstu satur tās sastāvā neaizstājamas taukskābes, kas ir pretiekaisuma iedarbība, kā arī vadošo pret holesterīnu cīņu.

Mandeles var būt rūgta un salds. Bitter var lietot medicīniskiem mērķiem - 3 gab. Atšķirībā no rūgto mandeļu, saldo mandeļu var izmantot daudz. Mandeles ir laba atmiņa un uzlabo redzi un palīdz samazināt holesterīna līmeni un stiprina sirds muskuli.

Pekanrieksti satur vitamīnus A, E, kalcija un dzelzs, kā arī tuva radinieka valriekstu. Labi mazina nogurumu un veicina apetīti.

Pistāciju rieksti dzīšanas jo tie satur vitamīnus, E, B1, cinka, kalcija un dzelzs. Viņi ir labi stiprina imūno sistēmu un ietekmēt smadzeņu un sirds pusē. Ieteicams lietot, lai novērstu slimību, kuņģa un aknu.

Riekstu tiek uzskatīta par "tauku" riekstu. Jo tas satur savā sastāvā pareizos taukos, tas ir ļoti noderīga hipertensija, nierakmeņi, varikozas vēnas . Arī tas ir lietderīgi veikt, lai novērstu aterosklerozes un cukura diabēts. Dienas likme patēriņa ne vairāk kā 10 gabalu.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.