5 prēmijas, ko piedāvā tīrību

Iedomājieties, cik daudz putekļu savā dzīvoklī. Veikt putekļus no plauktiem, rāmji, smiltīm un netīrumiem no grīdas un paklājiem. Plankumi uz spoguļiem un skapji. Liekot visu šo skaistumu - un iegūt ķekars atkritumu. Mēs to neredzamu, un tagad ... Elpot! Un, ja jūs nevēlaties to darīt tik elpu "svaigs" gaiss - vienkārši noņemt no mājas, un saņemt tik daudz kā piecus papildu ieguvumus.
Tīru un optimisms

Ļaujiet mums redzēt, kā tīrības mājās ievērošana var ietekmēt jūsu veselību un dzīvesveidu kopumā. Paaugstināt savu veselību! Kvalitāte logu tīrīšana dzīvokļos padarīs telpu daudz gaismas. Un saules gaisma palīdz ražot hormonu laimes. Tas ir, tīrību padara dzīvi gaišāku!
Tīrai, bez elpošanas

Pārliecinieties, lai mitro tīrīšanu, mainīt veļu, izvēdiniet telpu. Un jūs kļūsiet daudz vieglāk elpot. Kad cilvēki ieelpo savā ķermenī ļauj visu periodisko sistēmu elementiem. Kaut lingers organismā, visvairāk ir izdvesa. Tomēr, putekļi, diemžēl, nav elements periodiskās tabulas. Tas ir ar lielu prieku, kas kārto mūsu plaušās. Ja jūs ignorēt to novākšanas 25 gadiem - jūsu plaušas izskatās putekļsūcēju maisā (labi, jūs zināt, tas ir tik putekļains, un vienmēr iepakota jaudu).
Tīru un prēmiju

Vai jums ir dīvāns? Cik bieži Jūs tīrīt? Un, kad jātīra? Klasiskais modelis: pēc nogurdinošām jūs nākt mājās. Padarīt vakariņas un dodas atpūsties. Ja jums patīk lasīt - jūs esat uz dīvāna. Ja jums patīk TV - esat uz dīvāna, un no tā, ja daudz. Dīvāns, starp citu, ir augstākais pārstāvis "sūkļa" par putekļiem. Tas uzsūc putekļus lielā ātrumā. Tādējādi, tīrīšana Mīksto mēbeļu - būtisks procedūra jebkuram tīrīšana.

Ir vairāki veidi, kā tīrīt dīvānus. Vieglākais - putekļsūcēju, sarežģītāka - lai mitro tīrīšanu. Un, jūs varat izjaukt dīvāns un redzēt, kas iekšā viņam sēdēja. Varbūt jūs varat atrast zaudējis objektus - pildspalvas, pogas, naudu, rotaslietas. Tā Pievieno piemaksu tīrīšanas jums tiek nodrošināts.
Tīru un sacietēšana

Trīs galvenie nosacījumi rūdīšanai skaits: klātbūtni auksta ūdens, tīrības ievērošana temperatūras kontroli. Sākot sacietēšanas cilvēki nedrīkst uzreiz pārlejiet ledus ūdeni? Sākumā, tikko silts, tad aukstāks, vēsāks vēl, labi, un tā tālāk. Imunitāte būtu laiks pielāgot.

Kāpēc tīrs? Viņa ir šeit ar? Un turklāt. Sākumā cietēšanas procedūrām, mūsu imūnsistēma ir novājināta laiku, bet tas ir pietiekami, lai baktērijas un vīrusus, kurus peldošs mūsu nekārtīga istaba, spēj iekļūt un viens `s pašu" zobi "mūsu imūnsistēmu. Tāpēc, šāda korekcija no organisma ir labāk sākt tīrā telpā.
Tīru un apetītes

Virtuvē, tur ir visi tie paši noteikumi: ļoti svarīgi ievērot tīrību it visā. Tas palīdzēs mums izvairīties apmeklētāju kukaiņus. Ļaus pagatavot normālos apstākļos. Tomēr, tas nav svarīgi. Zinātnieki ir pierādījuši, ka virtuves izlietne savāc daudz vairāk baktēriju nekā tualetes loka! Tātad, ja jūs vēlaties, lai pasargātu sevi no bīstamām infekcijām, sākt regulāri virtuve tīrīšanas ar spēcīgiem ķīmiskiem tīrīšanas līdzekļiem.

Un pēdējais. Tīrs - cieņa ne tikai par sevi un savu namu, bet arī cilvēkiem, ar kuriem mēs dzīvojam. Pieņemsim parūpēties par sevi un tuviem cilvēkiem jums veselību!

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.