Maize. Izmantošana maizes ar ciparu un veselībai

Maize - labākais rezerves rauga maizi. Uzstāt uz to, daudzi dietologi. Daži mazāk kaloriju nekā regulāri maizes , šie neglītas plāksnes spēj veikt brīnumus mūsu organismā.
Veidi maizes
Maizi no pilngraudu miltiem visus kultūraugiem (kvieši, rudzi, mieži, rīsi, griķi, kukurūza). Atkarībā no veida izejvielu, no kuras viņi ir apmācīti, maize var būt:

• Rudzu;
• Kviešu;
• Rīsi;
• Kviešu-rudzu;
• Griķu;
• Multizlakovye - maisījums no miltiem dažādu labības.

Lai uzlabotu garšu, uzturvērtību un derīgās īpašības, lai ražotu maizi pievienotas maisījumam vai sasmalcināts klijas graudaugu, diedzētiem labības, lecitīns, kalcija, jūras kāpostu, jods, burkāni, karotīnu, ķiploki , rozīnes un dilles.
Maize: Priekšrocības
Kā uztura produktu dēļ dabisko sastāvu, maize ir ieteicams lietot cilvēkiem, kuri vēlas zaudēt svaru, mazkustīgs dzīves, ciešanas no slimībām, gremošanas trakta ir nosliece uz alerģiju, patoloģisku vielmaiņas un bērniem.

Maize - galvenais šķiedrvielu avots, kas stimulē mūsu zarnas ar aktīvo darbu, ir lieliska augsne derīgajiem mikroorganismiem spēj likvidēt toksīnus no ķermeņa. Jo 100-150 gramiem maizes satur tikpat daudz kā divas šķiedras ar pusi kilogramiem kāpostiem vai sešu klaipu rudzu maizes.

Maize, papildināt organisma rezerves sagremojamā proteīna, vitamīnu, minerālvielu, utt Un maize ar piedevām, var izmantot, lai ārstētu un novērstu atsevišķus slimībām: nervu izsīkuma, ateroskleroze, aptaukošanās, aknu slimība, vairogdziedzera slimības, nieru slimības un sirds un asinsvadu slimību (sāls bez maizes) peptiska čūla un grēmas (neraudzēta maize).


Piesargāties no maizes!
Maize - unikāls daļēja nomaiņa maizi. Tas ir daļēji tāpēc, lai pilnībā maizes solis nav ieteicama. Īpaši nav ļaunprātīgi maizi ar dažādām piedevām, kas ir vairāk dziedinošs un preventīva orientāciju.
Kā izvēlēties maizi?
Pirms iegādāties paketi ar maizi rūpīgi pārbaudiet, vai produkta, lai noteiktu iespējamās "nevis natural uztura bagātinātāji: smaržas, ĢMO, garšas pastiprinātājus. Turklāt, pamatojoties uz organisma īpašībām:

• Griķu maize labi diabētiķiem, tukliem cilvēkiem un tiem, kuri ir atraduši anēmija;
• Auzu - nosliece uz saaukstēšanos, neirodermatītu, ir nieru slimība, problemātiskai ādai;
• Rīsi - cieš no bezmiega, slimības, nervu sistēmas;
• Kvieši, mieži - uzlabot kuņģa-zarnu traktā;
• multizlakovye ieteicams ikvienam.


Maize - garšīgs un ļoti noderīgs produkts. Tos var izmantot kā aizstājēju rauga maizes kā brokastis vai uzkodas par iet. Tie var veikt sviestmaizes, uzkodas, graudaugu ar pienu. Ar maizēm ēdiens būs daudzveidīgs, uzturvielām bagātu, un pats galvenais - veselīgs.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.