Veselīgs atpakaļ - garantija veselības

Kad viņš ieraudzīja uz ielas iet meitene vai sieviete, turot muguru taisni, mēs esam gandarīti ar apgriezes. Ļoti bieži mums nav jāmaksā atpakaļ viņu pienācīgu uzmanību, kaut gan tas ir veselīgi mugurkaula un pareiza stāja ir galvenais mūsu labklājību.

Galvenie cēloņi muguras sāpju, mugurkaula un citu traucējumi poza ir nespēja saglabāt sevi pastaigas, sēžot, guļot, mazkustīgs dzīvesveids. Šā reģiona muskuļi veida korseti paturēt stāvoklī iekšējos orgānus. Veselīgāka atpakaļ, tāpēc tas ir kā pildīt savu funkciju. Vēl viena svarīga loma muguras - tas ir pareizs poza. Dzīvoklis spin uzsver šarmu skaitli, krūtīm, vēdera. Kā palīdzēt tā, lai paliek gluda un veselīga?

Mums ir pastāvīgi kontrolēt sevi, pastaigas un sēž, guļ dzīvoklī gultā. Pirmie divi noteikumi ir atkarīgi tikai no mums, bet veselīgu un ērts miegs sniegs matrači. Cilvēks tur viņa miegu trešo daļu savas dzīves, jūs redzat, tas nav pietiekami. Gulta jābūt ne pārāk mīksti, ne pārāk grūti. Pašreizējā tirgus piedāvā plašu guļamistabas mēbeles, no dīvāniem apmeklēt dīvāniem.

Pērkot matraci būtu jāpievērš svarīgāko tās kvalitāte - tas palīdzēs novērst muguras kroplība. Kā likums, matraču veikals piedāvā pavasarī springless matrači, modeļiem ar mainīgām slāņiem. Ortopedichnost modelis ir atkarīgs no tā, cik atsperu tajā, un cietība un matrača mīkstumu atkarīga no tās dibināšanas. Soft matrači izgatavoti no lateksa vai poliuretāna putām.

Biežāk un praktiski ir pavasara matrači . Jo vairāk atsperes matraci, augstāks ir ortopedichnost un būvniecība ir paredzēta lielāka ķermeņa masa. Turklāt, mūsdienu pavasara matrači ir funkcija, kas atšķir tos no saviem priekštečiem. Šeit, katru pavasari ir iepakota atsevišķā auduma maisiņā, kas nevar "pull" uz gada pavasarī pārējais ir zem spiediena. Palīdzēt iegādāties matraci, saskaņā ar individuālām prasībām un vēlmēm, kas palīdzētu konsultantiem veikalu matrači.

Vēl viens svarīgs noteikums par "veselīgu skaistumu" - ir exercise. Tiem, kas ir brīvā laika, fitnesc klubi piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, kas piemērots individuālajām vēlmēm. Vispiemērotākais sporta veids, lai stiprinātu muguras muskuļus ir peldēšana. Noslogotiem, strādā diagrammā, prāvu pastaigas ceļā uz darbavietu un nedēļas nogalēs, ne tikai iepirkties, bet arī parkos, skvēros.

Iegūt daudz staigāt svaigā gaisā, gulēšana uz ērtu un pareizu gultā, sēdus, turot taisnu muguru - un slim poza jums sniedz!

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.