Depresija - prāta stāvoklis vai slimība?

Ik gadu arvien lielāks skaits sieviešu cieš no depresijas. Un cik no viņiem tiešām zina ikviens. Daudzi no mums cenšas nemaksāt uzmanību savam nomākts, depresija, nogurums un aizkaitināmība. Es nevēlos darīt neko, nevar koncentrēties uz kaut ko un viss iet greizi. Ir vilcināšanās, domas par nevērtības un par ko mēs esam sajūta - slogs mīļajiem. Tas viss pazīstams gandrīz katra sieviete. Citas, vājumu un apātiju, ka ir pazīmes, izsmelšanu, nervu sistēmas pašas radīt diagnozi depresija, nevis saprotot, ka šī slimība ir ārpus ikdienas koncepciju.
Depresija: simptomi
Patiesībā, depresija - tas nav garīgā veselība, un slimība smadzenēs, kas pārkāpj psiholoģisko, fizisko un sociālo labklājību. Vieglākus veidus depresijas dažkārt cieš apmēram 70% sieviešu. Ārsti raksturo šo nosacījumu kā simptomu kopums, kuru vidū ir apetītes zudums, svara zudums. Bet tajā pašā laikā, depresija var pievienot pārmērīga absorbcijas pārtiku, kad sieviete mēģina "pārņemt" visas savas problēmas. Ja laiks nav sākt ārstēšanu depresija , turpinās pārmērīga miegainība vai hronisku bezmiegu, psihomotoronoe inhibīciju vai uzbudinājums - tas ir, jebkurā gadījumā patoloģiskajā procesā. Smagos gadījumos ir domas par pašnāvību.

Pamatojoties uz ilgstošas ​​fiziskas saslimšanas depresijas. Daži cilvēki mēģina apslāpēt problēmas alkoholu un rezultāts nepadara jāgaida ilgi. Psihologi saka, ka 90% gadījumu no alkoholisma cēlonis ir depresija.
Depresija: ārstēšana
Par depresijas ārstēšanai, nevis viens terapija, un vēl jo vairāk - jebkurš mēģinājums to pašu "pull sevi kopā" ​​ir garantēta, lai izgāztos. Ārstiem ir tieksme domāt, ka visaptveroša pieeja, tas ir, kombinācija psihoterapiju un farmakoloģiskās metodes, mākslas terapija, psihoanalīzes un hipnozes. Labs arī palīdzēs chiropractor , masāža, adatu terapija un fizioterapija.

Pats galvenais - neļaujiet slimība ņem savu gaitu, un ceru, ka visi "stūrgalvība." Nedodiet, un paasinājumu skaits piedzīvoja lielāku varbūtību recidīvu. Depresija var sākties jebkurā vecumā, bet palielina iespējamību slimības sievietēm pēc 40. Kā piesardzības pasākumu, mēs varam ieteikt izmantot, pienācīgu atpūtu un veselīgu dzīvesveidu. Tas viss ir banāls, bet tomēr spēcīgs, un mēs nedrīkstam ignorēt padomu ārstiem.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.