Anoreksija. Simptomi un ārstēšana

Sievietes, kas cieš no anoreksijas, jūs varat redzēt ar neapbruņotu aci - tas ir ļoti plānas nervu sieviete. Tās dāmas uzmanīgi atbrīvot ķermeni no pārtikas, vemšana vai, ņemot caurejas, speciāli medikamenti. Šīs meitenes un sievietes mēdz barot visapkārt: dzīvnieki, ģimeni un paziņām.

Cieš no anoreksijas, kā likums, tām meitenēm un sievietēm, kuri baidās iegūt labāku un pastāvīgi novērot atšķirīgu stingru diētu.

Ja laiks nesākas slimības ārstēšanai, muskuļu sāk atrofija anoreksiju, tā svars ir samazināts par 30% vai vairāk. Sliktākajā maina savu izskatu, jo organismā nav saņēmusi pietiekami daudz barības vielu. Traucēta vielmaiņa kaulu kalcija izskalo, izkrist zobi un mati, anoreksiju ir kā dzīvo skeletu no laboratorijas. Turklāt, sākot neatgriezenisks deģenerāciju iekšējo orgānu, traucēta zarnu un sirds, pilnīgi apturēt menstruācijas un organisma šūnas sāk izmirt pakāpeniski.

Anoreksija - nervu slimība, tā ietekmē ne tikai pusaudžiem, kuri cenšas līdzināties saviem Holivudas ideāliem, bet arī pieaugušām sievietēm.
Anoreksija nervosa: simptomi
Pirmkārt, tur ir naids pret manu ķermeni anoreksiju nevar redzēt manu ķermeni faktiski, viņi vienmēr domā, ka viņi ir ļoti pilnīgs.. Pacientiem ir pastāvīgi izjūt bailes gūt svaru un atgūt vismaz centimetru. Šīs bailes pavada anoreksiju visur, pat sapnī viņi domā par savu svaru. Daudzi cilvēki ar anoreksiju nepiekrīt klātbūtni tajās par šo smago slimību.

Sievietes, kas cieš no anoreksijas, ir pārkāpums menstruālā cikla (amenoreja), bet vīrieši - seksuāla disfunkcija.
Anoreksija nervosa: cēloņi
Tas var būt smadzeņu audzējs, kas pārkāpj hipofīzes vai hipotalāma. Tas parasti pavada anoreksija, šizofrēniju, smagu depresiju. Slimība var izraisīt arī veicot noteiktus medikamentus, kas ietekmē centrālo nervu sistēmu vai lai nomāktu funkciju zarnu traktā. Šīs zāles ir dažādas stimulanti, piemēram, amfetamīna un narkotikām, kas satur augstas devas kofeīna.

Gada anoreksiju iemesls var kļūt un palielinot apjomus glikozes līmeni asinīs pēc intravenozas injekcijas speciāliem risinājumiem. Antibiotikas var izraisīt slimību.

Anoreksija var ciest ne tikai pieaugušos, bet arī bērni, kuru vecāki baro ar varu. Šajā gadījumā bērns parādās nepatika pret ēdienu.
Anoreksija nervosa: ārstēšana
Ir svarīgi sākt ārstēšanu anoreksijas laikā. Pirmā komanda pārbauda, ​​kā ķermenis bija pārkāpums. Tad pacients tiek vērsta uz uzņemšanas uz terapeita un tad sākt terapiju. Ja tu sāktu jebkādu hormonālu traucējumu, pievieno amenoreja, izrakstīt hormonu kursu. Turklāt individuāla uztura programma ir apkopota, tā ir taisnība, pirmo reizi pacientam iegūt pārtiku ēst. Ja terapija tiek uzsākta, organisms sāk neatgriezeniski procesi, kas bieži noved līdz nāvei.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.