Kādas ir meditācijas priekšrocības?

Cilvēks visā viņa dzīves pakļauti dažādiem enerģijas, un ne vienmēr dots iedarbība ir pozitīva. Tā labvēlīgi atmosfēra attīstās ap personai nav katru dienu, negatīvā enerģija uzkrājas un rezultātā iznīcināšanas organismā.

Tas izskaidro nogurumu beigās, dienā vai pēdējā laikā piegādājot ļoti svarīgajam projektam. Līdzīga iedarbība novērota īpaši aktuāla iedzīvotāju vidū lielo pilsētu un megacities.

Laikā, kad prāta stāvoklis personu, kas ietekmē negatīvās domas un jūtas sliktāk, enerģijas kustību ķermenī kļūst haotiska, ar dažās ķermeņa pilns enerģijas daļas, un citas - ir viņas vaina.

Ikviena slimība, ko izraisa personas vai enerģijas pārpalikumu, vai tās trūkumu. Slimības laikā rodas zaudējumu iekšējo harmoniju un pārtraukt enerģijas un informācijas apmaiņā ar Visumu. Lai izveidotu iepriekš minēto apmaiņu, un lai atjaunotu līdzsvaru iekšējo harmoniju, un meditācijas izmantošanu.

Saskaņā ar dziļu stāvoklī meditācijas izprast fokusu uz kādu priekšmetu, ideja, vai pat ķermeņa daļu.
Meditācija ir sarežģīts iekšējo darbību cilvēks, kuru mērķis ir pašizziņas un sevis uzlabošanu, apgaismības prāta, reģenerācijas.

Saskaņā ar pētījumu par ļoti slavens amerikāņu zinātnieks, tikai 30 minūšu meditāciju dod organismam enerģiju maksu proporcionāls septiņu stundu miegu. Šeit ir dažas citas funkcijas pozitīvo ietekmi meditācijas uz cilvēka ķermeni. Meditācija ir jāpapildina jogas kursu iesācējiem.

A. Meditācija padara cilvēku laimīgu.

Meditācija palīdz personai attīstīt sajūtu laimes, saskaņot attiecības ar savu būtību, iekšējais dabas, mūsu pašu Ya meditācija ļauj mums atklāt savu iekšējo pasauli citiem. Kad mēs esam atvērti visiem, kas ir skaists, tas tiešām ir, un dod mums sajūtu patiesu laimi.

Divi. Meditācija ļauj jums dzirdēt sevi.

Lielākā daļa no mums vēlētos uzzināt, kā dzirdēt sevi, izprast savu iekšējo balsi, bet ne visi to dara, un ne visi ir īsti nepietiek laika, lai to. Meditācija māca mums, kā nekā diezgan īsā laikā, jūs varat izvairīties no grūstīšanās un burzma no ārpasaules, atvienots no grūstīšanās un organizēt visas savas domas un jūtas. Tas ir caur meditāciju, mēs varam izveidot spēcīgu savienojumu ar savu iekšējo sevi, atklāt savu iekšējo pasauli un acīmredzami un skaidri dzirdēt Viņa balsi.

Trīs. Meditācija ir izdevīga mūsu fiziskajai veselībai.

Ko meditācija tiešām var pozitīvi ietekmēt fizisko veselību, tas bija jau vairāk nekā vienu reizi apliecina dažādi pētījumi. Meditācija ļauj jums viegli un ātri atbrīvoties no stresa, kas izraisa sirds slimības. Meditācija arī ļauj jums saglabāt savu prātu un ķermeņa formas, un tāpēc tie, kas to izmanto ilgāk palikt jauniem un veseliem.

4. Meditācija palīdz padarīt dzīvi vieglāku.

Meditācija var ievērojami vienkāršot dzīvi ikvienam. Tātad, meditācija var dot izpratni un palīdzēt cilvēkiem pieņemt to, ko viņam vajadzēja, lai būtu laimīgs, ir ne tik daudz, nevis divām automašīnām, trīs mājas un četras mājas, un viņu veselību un laimi un veselību un mīļajiem laime. Tādējādi, vienkāršāk mēs esam saistīti uz dzīvību, vieglāk pieņemt visu neveiksmēm un grūtībām, labāka dzīve ir mūsu un tāpēc mēs jūtamies optimistiski.

Pieci. Meditācija palīdz izdzīvot pagātni, aizmirst to un dzīvot tagadnē.

Ja jūs uzmanīgi analizēt savas domas, jūs apzināties, ka daudz no tā, ko mēs patiešām uztrauc - tas ir atmiņas par pagātnes. Mēs izjūtam bailes no nākotnes, nebaidās atkārtot kļūdas pagātnē, un pastāvīgi atkārtot, izmantojot to pašu kļūdām galvā. Tomēr dzīvo atmiņas un nākotnes bailēm, mēs garām skaistus mirkļus tam neredzu labi ap mums, mēs nepamanām un nepieņem laimi. Meditācija māca mūs dzīvot šodien, novērtēt to un veikt visus labas lietas, Viņš mums dod, bez domas par pagātni vai tagadni.

6. Meditācija palīdz mums veidot attiecības ar citiem.

Ap katru no mums ir daudz cilvēku, un tie, kas mums nepatīk kaut kas, domā savādāk, vai vienkārši izraisīt citas negatīvas emocijas, izprovocēt strīdus un konfliktus. Meditācija māca mūs saprast un pieņemt visus cilvēkus par to, ko viņi ir, un tādējādi palīdz izvairīties no konfliktiem un strīdi, ievērojami atvieglojot un vienkāršojot dzīvi.

7. Meditācija palīdz jums atrast atbildes uz visiem jautājumiem un atrast jēgu dzīvei.

Katram no mums agrāk vai vēlāk jebkurā laikā savu dzīvi vismaz vienreiz jautāja: "Kas es esmu un kāpēc es esmu dzīvs?", "Kas ir manas dzīves jēga?", "Vai tiešām dievs, un kurš vai kas viņam tā "un tamlīdzīgi.? Lai saņemtu atbildes uz saviem jautājumiem, lai uzzinātu, iet ārpus prāta.

Tātad, tas ir meditācija palīdz sasniegt šīs robežas un rastu atbildes uz visiem jautājumiem katrs. Tajā pašā atbildes nāk nevis no ārpuses, bet no iekšpuses cilvēks kļūst iekšējā atklāsme un iedvesma, pēc kura viņa dzīve ir diezgan atšķirīgs, iegūst jaunu nozīmi, jaunu mērķi.
Atceros visas labās īpašības meditācijas un pieņemt tos kā papildu stimuls nodarboties ar jogu.

Joga iesācējiem neliks jums kapteinis meditācijas, uzreiz, bet mēs esam pārliecināti, ka nākotnē, jums ir pienākums to valdīt, mākslinieciski un iemācīties lietot visus pozitīvos aspektus tas ietekmē viņu dzīvi.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.