Vīnogu apstrāde un tās labvēlīgā īpašības

Vīnogas - viens no visvairāk delicious un veselīgas augļiem. Viņam ir labvēlīga ietekme uz visu ķermeni, stiprina imūnsistēmu un sirds un asinsvadu sistēmu. Vīnogu sula palīdz samazināt holesterīna līmeni, regulē asinsspiedienu, un augstas kvalitātes sarkanvīns novērš sirds slimības un cīnās zarnu baktērijas.

Par šo dziedniecības vīnogu un vīnogu sulas arī zināja dziednieki seno Austrumu un Senās Grieķijas. Eiropas valstīs medicīniskos nolūkos ir sākuši piemērot to tikai 19.gs., pēc kura nāca nosaukums ampelotherapy.

"Ampelos" grieķu valodā nozīmē vīnogas un ampelotherapy, ko attiecīgi, - Ārstēšana vīnogām. Vīnogu mīkstums satur vitamīnu A, B, C, kalcijs, kālijs, dzelzs, fosfora, cukuru un organisko skābju.

Kurss ampelotherapy Aptuveni pēc mēneša, un, ja nepieciešams nedaudz ilgāks. Vīnogu ēst dienas laikā, svārstās: pirmajā pusē kursa - 1 kg dienā, otrajā pusē - līdz 2 kg, tādējādi sadalot to trijās daļās.
Vīnogām: derīgo īpašību

Vīnogas ir lielisks nostiprina imūnsistēmu, palielina   hemoglobīna un sarkano asins šūnu, pozitīva ietekme uz sirdi un asinsvadiem, paātrina vielmaiņu un palielina žults veidošanos un zhelchevyvedenie. Turklāt, regulāri patēriņš vīnogu un vīnogu sulas ir labs veģetatīvo nervu sistēmas funkciju dēļ sāļu tajā kālija un kalcija.

Flavonoīdus , kas ietverti vīnogu sulā un sarkanvīnu sausu, samazināt risku asins recekļi un plāksne. Abi šie veselīgs dzērienu ir bagāti ar kāliju, un tādējādi aizsargāt mūsu organismu no insulta un hipertensija.
Padarīt izmantošana vīna celta tikai uz pabalstiem, jums ir jāzina tā normāli. Sievietēm - 150 ml sausā sarkanvīna un vīriešiem 250-300 ml.

Vīnogām: korespondējošiem

Vīna dzeršana lielos daudzumos ir savas kontrindikācijas - tā ir aptaukošanās, cukura diabēts, un kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlas.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.