Kas nosaka sieviešu veselību?

Sieviete - māte to pašu dzīvi kā Gaia un Zemes. Būs jauna dzīves tiesību attīstība - ir atkarīga no attiecības starp sievieti un viņas sabiedrotais veselībai. Prasa modrību uz krūtīm, jo dažādiem nelabvēlīgiem faktoriem panta sauļošanās, sauļošanās topless) negatīva ietekme uz viņas. Ja jums aizmirst tiem, jūs varat nopelnīt tik briesmīga slimība, piemēram, krūts vēzi. Uz lielāka patoloģijā no krūts, var izraisīt ķirurģiska aborta . Kā rezultātā aborts ir svarīgi, lai ātri samazināt ķermeņa estrogēna un samazinātu aizsardzību.

Vēl viens krūts vēža posts ir slimība, krūts, kas arī notiek uz fona hormonālo traucējumu vai vairogdziedzera disfunkcija. Augsne slimības ir slikta vide un stress. Tādēļ ir svarīgi, un regulāri apmeklējumi mammologist pārliecība, ka process tiek kontrolēts.

Tas nav noslēpums, ka veselības uzturēšana parasti ir nepieciešams rūpīgi uzraudzīt elektroenerģijas padeves. Pārmērīgas taukskābju pārtika izraisa aptaukošanos, un tas savukārt - ar sirds slimībām, elpas trūkums. Smēķēšana un alkohola ir kontrindicēta jebkurā gadījumā, jo īpaši jaunām meitenēm, kurām plānojat bērna piedzimšanas.

Ir bažas, infekcijas slimības, seksuāli transmisīvām slimībām. Tie var arī ietekmēt to iespēju būt mātei, kas izraisa neauglību. Papilomas infekcija var izraisīt eroziju dzemdes kakla, un tad vēzi. Tas ir atrodams ķermeņa daudzi vīrieši, un tas nekādā veidā neietekmē viņu veselību, un seksuāla kontakta ceļā tiek viegli iekļāvās sieviete pārkāpj dabisko mikrofloru, izraisa izaugumiem panta kārpas, condylomas). Tas nav vajadzīgs, varbūt, lai runātu par šiem briesmīgajiem infekciju, piemēram, gonoreju, hepatītu un sifilisa un HIV. Par to smagajām sekām jābūt zināmām visiem.

Vairākuma ginekoloģiskā panta gonoreja, hlamīdijas, Ureaplasma, Trichomonas), pagarināts saaukstēšanos un saņem lielu skaitu antibiotiku sekas var būt uretrīts, ko raksturo stipras sāpes urinēšanas laikā. Tā diezgan daudz maina normālu dzīvi sievietes negatīvā virzienā. Infekcijas var izraisīt oophoritis - iekaisums olnīcās. Stāvoklī ar slimības faktors ir arī abortu, jo ķirurģija, jo medicīnas grūtniecības pārtraukšana nav saistīta ar inficēšanās risku pirmie simptomi: sāpes urinācijas laikā, bagātīgs strutains izdalījumi, atkārtotas sāpes vēderā.. Tā rezultātā, oophoritis, un var novest pie neauglības.

Tātad, pārliecinieties, ka ne tikai attiecībā uz veselību, bet arī regulāra visaptveroša pārbaude ir klīnikā.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.