Laba poza - skaistums un sieviešu veselība

Vienmēr pareizs poza tika uzskatīts vissvarīgākā priekšrocība izskatu. Ar taisnu muguru un kaklu sieviete vienmēr cienījama, atšķirībā no viena salīcis. Visi zina, ka pieliekties ir ne tikai padara cilvēks izskatās vecāks, bet iekšā viņš jūtas nomākts un vecs.

Bet, neskatoties uz lieveņa morāles neapmierinātību var būt vairākas fiziskās kaites. Vai esat domājuši par to, kas ir funkcija no mugurkaula mūsu ķermenī? Tas ir ne tikai kodols ķermeņa, bet arī saistībā ar skeleta aizsargā iekšējos orgānus no dažādām traumām.

Un, ja mugurkauls nav tādā stāvoklī, kā noteicis raksturs, tas var izraisīt veselības problēmas: galvassāpes, muguras sāpes, muguras lejasdaļā, problēmas ar kuņģa-zarnu trakta, acu, nieru, utt Nepareiza stāja noved pie daudzām slimībām!

Tāpēc vajadzētu saskaņot ar savu slimību, lai vēlāk uzskriet daudzas problēmas? NĒ! Jūsu veselībai un skaistumam jācīnās! Un visbiežāk tas palīdzēs mums ne zāļu un veselīgu dzīves un daži aksesuāri.
Poza korektors uz skaistu atpakaļ
Piemēram, poza korektors ir brīnišķīgs līdzeklis, veidojot pareizu stāju. Tas nodrošina labu fiksāciju krūšu un jostasvietas, perfekta ķermeņa izkrauj, vienlaikus saglabājot pareizu muskuļu tonuss.

Papildus izmantošanai stājā korektora, mums ir nepieciešams skatīties diētu. Veselīgi izvēlnes, izmantojiet pietiekami daudz ūdens, vitamīni un minerālvielas - visi, kas palīdz organismam reaģēt uz ārējiem faktoriem un samazina stresu.

Jums vajadzētu pievērst īpašu uzmanību ar savu dzīvesveidu. Ir zināms, ka kustība ir mūsu dzīve. Daudzi cilvēki ir pieraduši pie pasīva dzīvesveida dēļ no darbības veidiem, daži no kaites, klātbūtne transportlīdzekļa uc Atcerieties, ka slikti poza bieži dzimis no mazkustīgs dzīves. Tāpēc nevajag lieki sākt aktīvu dzīvi. Lēnām pagrieziet jūsu praktisko nodarbību grafiku, ar katru dienu palielinot slodzi. Būtu stiprināšanu vingrinājumi visām ķermeņa daļām, bet ar uzsvaru uz muguras.

Vairāk Walk, skrien, elpot svaigu gaisu, iet caur laikā masāžu, un neaizmirstiet par savu stāju 24 stundu laikā. Un kad pievilcīga sieviete ar pareizo pozu kļūs JUMS!

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.