Kas ir labākais dzēriens ar siltumu?

Siltums - tas ir liels stress par kādas personas ķermeņa. Kas ir no karstās sezonas aizbēgt? Daudzi eksperti, dietologi un ārsti nav ieteicams dzert tīru ūdeni, un, oddly pietiekami, baltā tēja ! Tas izskaidrojams ar to, ka viņš veido trūkuma dēļ šķidruma organismā, atsvaidzina, uzmundrina, atsvaidzina, un satur, tajā pašā laikā, ļoti zemas devas kofeīna. Tas nozīmē, ka jūs varat dzert to ar praktiski bez jebkurā laikā ierobežojumiem. Pēc neilga cilvēks ar lieko šķidrumu zaudē daudz minerālvielu un sāļu, kuri nepieciešami, lai aizpildītu trūkumu. Labi piemērota šim minerālūdeni, taču ne visiem patīk viņai par viņas atšķirīgu garšu, turklāt, bez konsultācijas ar ārstu Jūs nedrīkstat dzert to lielos daudzumos.

Baltā tēja ir diezgan spējīgs atjaunot minerālvielām un elektrolītu līdzsvaru organismā. Tas ir bagāts ar vitamīniem (īpaši noderīga siltumu E vitamīnu, kas stiprina sienas asinsvadus), minerālvielām, mikroelementiem, aminoskābju un antioksidantu. Viens nosacījums: tai ir jābūt augstas kvalitātes, un tas ir labāk pirkt specializētā tējas veikalā .

Galā ar slāpēm pēc piena produktiem, piemēram, jogurts, paniņas, raudzēts ceptas piena.
Un lūk, ko Jūs nedrīkstat dzert ar siltumu:

Ārsti veic pirmajā vietā, pret visiem bezalkoholiskajiem dzērieniem un sulu veikals veidu. Visi no tiem satur daudz cukura, kas ne tikai veldzē slāpes, bet arī var būt kaitīga veselībai un skaitļa. Turklāt, gāzētie bezalkoholiskie dzērieni satur fosforskābi, kas izraisa vairāk slāpes. Starp citu, dzeršanas jogurti arī satur daudz cukura.

Turklāt, kad uz ielas siltums nav ieteicams dzert alkoholiskos dzērienus. Alkohola sastāvdaļa katrā alkoholisko dzērienu, palielina thermogenesis, kas var izraisīt ģīboni un ļoti slikti pagaidām.

Tas attiecas vieglo alkoholisko dzērienu, piemēram, alus, kurus daudzi cilvēki dod priekšroku dzert siltumu. Patiesībā, pat alus provocē dehidratācija augstās temperatūrās var būt bīstama.

Vienīgais izņēmums - labs vīns, kas atšķaidīts ar minerālūdeni, bet arī ierobežotos daudzumos!



Starp citu, dzerot ledus dzērieni karstā laikā - kopējā kļūda, tas palielina varbūtību hipotermija, kas var izraisīt slimības.

Cerams, ka šie padomi palīdzēs jums izdzīvot siltumu!

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.