Vai mūsdienu higiēnas kaitējums?

Neviens cilvēks nevar iztikt bez šampūns, dušas želejas vai zobu pastās. Mēs izmantojam šos rīkus katru dienu, nevis pievēršot uzmanību uz to, ar kādiem šie līdzekļi. Dažreiz pat produkta nosaukums izklausās muļķīgi. Piemēram, šampūns ar pērļu pulvera. Ja jūs berzēt pērle, rezultāts ir tāds kā pulveris, pirmajā acu uzmetienā atgādina krīts. Bet, pateicoties skaisti nosaukumu "Pearl pulveris" šis šampūns būs labi un ātri pārdot.

Bieži, cilvēka ķermenis kaitē visu veidu higiēnu. Tās var izraisīt alerģisku reakciju, pietūkums, nieze un dedzināšana. Šie simptomi rodas, jo ietekmes uz agresīvajiem ķīmiskajiem elementiem, kas ir daļa no, teiksim, no gela. Bet tieši šo ķīmisko elementu āda kļūst mīkstāka un pastāvīgi saglabā plānas smaržu smaržu.

Bet tas ir vērts atzīmēt, ka vidēji šos rīkus izmanto lielu kaitējumu organismā netiks darīts. Ja pārāk biežai lietošanai, jums var būt nepanesība konkrētam produktam.

Daudzi cilvēki saka, ka, izmantojot profesionālu tīrīšanu no ādas, jūs varat iegūt perfektu efektu. Bet neaizmirstiet, ka viņiem ir nepieciešams izmantot prasmīgi. Mājās, tas nav ieteicams lietot kosmētika, kas tiek izmantoti kosmetoloģijā salonos. Tikai šajos veikalos ir īpašas kosmetoloģijas iekārtas , ar kurām inženieri var pienācīgi veikt procedūru tīrīšanu un, ja blakusparādību, lai palīdzētu Jums.

Šodien, vairāk un vairāk sieviešu šodien ir ķērušās pie krāsošanas matus mājās, kas ir arī ļoti vēlams. Pirmkārt, tu esi mājās, jo viņi saka, frizieris pats. Bet jūs nevarat redzēt labi, ko jūs esat got atpakaļ. Bet tas ir tikai viens aspekts šo jautājumu. Mājās, ne vienmēr strādā pietiekami labi, lai nomazgāt krāsu no galvas. Un mazgāt būtu obligāti. Kosmetoloģijā salonos rīcībā no meistara friziera izlietne , kas padara to viegli nomazgāt visu krāsu pie Jūsu matiem.

Nu, ja tu tiešām joprojām nav laika, lai HIKE zālē, un svinīgs brīdis, lai grims, matu krāsošanai vai mizas "uz deguna" par sākuma, mēģiniet, lai pārbaudītu kosmētikas uz sensora, bet neuzkrītošs daļa no ķermeņa - aiz auss, par līkumu elkoņa vai plaukstas. Ja ādas apsārtums vai nieze atbildēja - nav risks veselībai par labu iemeslu dēļ: izmaiņas make-up vai aizkavēt eksperimentus.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.