Solārijs un tā ietekme uz ādu

Solārijs var salīdzināt ar sauli, kas dod mums enerģiju, prieku un atbalstu veselībai. UV stari var darīt brīnumus. Un daudzos gadījumos tie ir vienkārši nepieciešams cilvēkam. Palieciet solārijā, lai palīdzētu tiem, kas cieš no reimatisma un psoriāzes, depresiju un citām slimībām. Sauļošanās attīra ādu un ādas trūkumus.
Kā lietot solāriju?
Sauļošanās jābūt ar mēru. Viss, kas ir neizmērojami - tas ir bīstami veselībai. Ja jūs apmeklējat solāriju, tad jūsu deva UV stariem jābūt minimālām, un pakāpeniski palielina.
Izmantot kosmētika iedegumam.
Izmantot aizsargaprīkojumu acīm, galvas un sprauslas (tās parasti jums salonu).
Izvēle sauļošanās
Galvenais jautājums tomēr - tas ir cenu politika. Katrs sunroom cena par minūti ir atkarīga no daudzuma un kvalitātes inženierzinātnes. Ir horizontālais un vertikālais solārijs, kas atšķiras skaita lampas un to jaudu. Daudzi izvēlas vertikālo solāriju, jo tie ir aprīkoti ar vairāk jaudīgu lampu. Tas nozīmē, ka procedūras būs mazāks, nekā horizontāli.

Visas mūsdienu miecvielas pakalpojumus piedāvā turbo sauļošanās. Tas ļauj klientiem baudīt šo procedūru, nevis sapņot par tās pabeigšanas. Funkcija "Turbo" ir gaisa kondicionieris un novērš pārkaršanu ādas.
Kāda solārijs?
Lai iegūtu paredzamo krāsu ādas, sauļošanās ir labāk apmeklēt vienā dienā. Viena sesija ir horizontālā sauļošanās 10-20 minūtes un 3-10 minūtes ar vertikāli. Ārstēšanas skaits ir atkarīgs galvenokārt no ādas īpašībām un tiek noteikts individuāli. Iedegums parasti tur uz ādas aptuveni mēnesi. Lai atbalstītu to, jūs varat izmantot speciālos līdzekļus un apmeklēt solāriju 1-2 reizes mēnesī.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.