Tān - tās ir tikai

Kas būtu jauki šokolādes iedegums, jums ir nepieciešams izmantot īpašu saules. Saules stari negatīvi ietekmē ādu, kā ultravioletā gaisma ir iemesls brīvo radikāļu, kas kaitē ādai, sadalot to vēl sauss. Retos gadījumos tas var novest pie ādas vēža.
Kā tan labi?
Ir jāatceras, ka saule ir labāk agri no rīta, kad saule vēl nebija ieguvuši pilnīgu darbību. Lai izvairītos no saules apdegumiem un pīlings, ir nepieciešams ievērot dažus noteikumus. Valkāt aizsargapģērbu. Šobrīd tie ir diezgan daudz, un izvēlēties to, kas ir piemērots tieši jūsu ādai, nekādu problēmu.

Ir arī zāles ar aizsardzību pret starojumu A un B stari rada apdegumus V. plašāku ietekmes pārstāvēšanai stariem, tie kuri grauj uz ādu kolagēna un elastīna šķiedru, tādējādi izraisot Fotonovecošanās. Atlasiet rīku, kas atbilst jūsu ādas tipam. Noteiktu jūsu veids ir ļoti vienkāršs.
Kā noteikt savu ādas tipu?

Tipa numurs 1. Āda ir gaiši, acis zilas vai zaļas krāsas, matu krāsa - sarkana. Ādas apdegumi ātri un kļūst sarkana. Izvairieties sauli ēnā. Līdzekļi iedeguma izvēlēties spēcīgāko.

Veida ciparu 2. Gaiši vai rudi mati krāsa, acu krāsa - brūna vai zila, ir vasaras raibumi. Tādu ādu deg ātri un kļūst sarkana, bet pēc tam kļūst zeltaini brūna nokrāsa. Jums būs pieeja no spēcīgākajiem instrumentiem.

Tips 3 numura. Acu krāsa ir tumša. Mati gaiši brūnā vai tumši brūnā krāsā. Āda ir diezgan viegls. Klasisks slāvu veids. Var apdedzināt ādu, bet sauļošanās ir labi pieņemts. Pirmās dienas Lietojiet stipras līdzekļiem, tad izmantojiet vieglāks.

Tips 4 numuru. Šis veids ir raksturīgs Vidusjūras valstīm. To raksturo ar tumšas krāsas acīm un tumši ādas. Ādas apdegumi nav. Jums būs pieeja ir vidējais aizsardzības līmeni.

5. un 6. tips izplatīta Āfrikas iedzīvotāju un Indiju. Saules apdegumiem nebaidās no tiem.

Kad jūs izvēlaties saules, pārliecinieties, ka tā bija ūdensizturīga efekts. Uzlieciet to uz ādas virsmas pirms izbraukšanas no pludmales. Acis un lūpas, arī ir pasargāti no saules ultravioletā starojuma. Izmantot speciālas lūpu balzami un acu ar augstu aizsardzības līmeni, jo tas āda ir ļoti delikāts un neaizsargāta pret saules gaismu.

Neatstājiet āda mitra, katrs ūdens piliens var radīt objektīvu efektu, kas radīs deg.

Ja tiek ievēroti drošības nepalīdz, mēģiniet mājas pretlīdzekļus ārstējot apdegumus .

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.