Ūdens un tā īpašības

Ir zināms, ka ūdens - tas ir galvenais avots mūsu dzīvē. Tā trūkums organismā noved pie vīte un problēmu karapulku. Tomēr, ik dienas rada jautājumu: "Kādu ūdeni var dzert?". Patiesi, ņemot vērā pašreizējo vides tekošs ūdens, var dot pretēju efektu. No šejienes ir vēlme padarīt šo svarīgo vielu ir vairāk labvēlīgi ietekmē veselību.

Tas ir mūsu rokās! Nekad prātā, ka krāna ūdens ir sliktas kvalitātes, mēs varam uzlabot. Turklāt, mēs varam veikt attīrīšanu. Kādā veidā? Izmantot to gatavošanas shungite, zeltu vai sudrabu.
Ūdens no Shungite
Sagatavot dziedniecisks ūdens no šīs "Jewel" (kas nozīmē, tā vērtīgās īpašības), Jums ir nepieciešams veikt kādu piramīdu ar pamatnes shungite 4x4 cm, un novietojiet to uz apakšā stikla traukā un labāko divu litru, un uzstāj, ka ūdens gaismas vietā par dienu. Ēd vismaz 600 ml dienā.

Ārstnieciskas īpašības: Ūdens Shungite ir pretiekaisuma, antibakteriālas un brūču sadzīšanu, kā arī organizē darbu kuņģa-zarnu traktā.

Labākās vietas, kur variet iegādāties shungite specializētajos veikalos, kur vairāk informācija ir pieejama.
Ūdens no zelta
Mums vajag zelta rotaslietas bez akmeņiem. Ir nepieciešams, ka tā bija liela testu. Vārīt produktu 400 ml ūdens, līdz konteiners nav atstāta pusi saturu. Ieteicams izmantot zelta ūdens 3 reizes dienā ar TSP

Ārstnieciskas īpašības Golden ūdens: tā ir lieliska tonizējoša iedarbība, un ir tonizējošs līdzeklis. Dod enerģiju un palīdz atbrīvoties no nervu uzplūdiem.

Ir svarīgi zināt, ka zelts nav nepieciešams izmantot ūdens ir alerģija pret šā metāla. Parasti šādi cilvēki nonāk saskarē ar rotaslietas izsitumi uz ādas.
Ūdens no sudraba
Sudraba ūdeni var pagatavot, pamatojoties uz zelta vai citu mazāk sarežģītu veidu. Lai uzlabotu ūdens kvalitāti, vienkārši ielieciet to traukā ar ūdeni sudraba objektu. Glabā to līdz dažām dienām. Pēc tam, izmantojiet tīru ūdeni.

Zāļu īpašības sudraba ūdeni: izmanto, lai normalizētu vielmaiņas funkcijas gremošanas traktā, stiprina imūnsistēmu , kā pretvīrusu līdzekli

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.