Rhinoplasty: gatavošanās tam un reģenerācija

Reti cilvēki apmierināti ar savu izskatu, jo īpaši sievietēm. Pat taisnība skaistums vienmēr atradīsiet plaisāt viņu pašu, vai tas ir liels dzimumzīme uz viņa vaiga, "vārnu kājiņas" vai bedrīte uz zoda. Atbrīvoties no "nepilnību", saskaroties, daudzi godīgāku seksa pagriezienam uz plastikas ķirurgiem. Viens no visbiežāk sūdzības - neglīts deguns.

Patiešām, forma, garums vai platums šāda ievērojama daļa no sejas bieži vien nav apmierināti ar sievietēm. Ķirurgi par spēku, lai labotu seglu degunu, paceliet tip, lai novērstu sasist. Vairumā gadījumu, Rhinoplasty , proti ts darbība, lai mainītu formu, deguna, ļauj padarīt perfekta. Ir vērts pieminēt, ka Rhinoplasty ne vienmēr tiek veiktas, lai uzlabotu izskatu pacients. Dažreiz galvenais iemesls - elpošanas mazspēja darboties nekvalitatīva deguna starpsienas.

Šodien, Rhinoplasty veic ķirurgiem vairākām metodēm. Bet ko kāds no viņiem tika izvēlēta ārsta, sagatavojam operācijas vienāda visos gadījumos. Pirmkārt, jums ir jāiziet pilna medicīniskā eksāmenu un iziet visus testus. Otrkārt, pirms Rhinoplasty mēnesis ir nepieciešams atmest dzeršanu, smēķēšanu, ņemot asins retināšanu medikamentus.

Darbība tiek veikta vispārējā anestēzijā (intravenozās, trahejas, vismaz vietējā) un ilgst pusstundu līdz trim stundām. Iegriezumi var veikt deguna gļotādas un ādas sienām. Jebkurā gadījumā rētas ir ļoti mazs un dziedēt divu nedēļu laikā. Ārsti iesaka, ka pat dienas pēc plastmasas, kas ir slimnīcas klīnikā.

Tāpat kā jebkura cita operācija uz sejas, Rhinoplasty ir saistīts ar dažiem trūkumiem. Tādējādi pirmajās dienās sejas paliek neliels pietūkums, kā arī viss tagad un tad tur ir sāpīgas sajūtas. Dažas dienas pēc tam, plastmasa ir elpot caur muti, kā ievietot deguna salvetēm medikamentiem, un viņa pārsējs-uzlīme.

Saīsināt atkopšanas laiku un mazinātu iespējamo komplikāciju pēc Rhinoplasty, tas ir ieteicams, lai atbrīvotu sevi vēl pus mēnešu smēķēšanas, fizisku aktivitāti, valkājot brilles, izgāž. Arī tas ir nepieciešams atturēties no apmeklējot pludmales un gariem braucieniem. Ārsti iesaka pacientus pieņemt brīvdienas uz laiku ir pietiekams, lai plastmasas deguna un atveseļošanās pēc operācijas.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.