Tīrīšanas enemas svara zudums

Katrai sievietei nav nekādu ierobežojumu līdz pilnībai. Lai sasniegtu ideālu figūru viss ir labs, it īpaši, ja jūs esat jau izmanto dažādas metodes svara zudums, sāpīga badu, caurejas un brīnums tableti ar nezināmu sastāvu. Bieži, ja ir zināma ietekme, un ka tas nebija pietiekami ilgi un pēc tam, bet nabadzīgās sievietes atkal atjaunoja savu sākotnējo svaru, vienlaikus turpinot strauji atgūt. Tādējādi lielākā daļa sieviešu puse iedzīvotāju ir labi zināms, ka svara zudums optimālajai robežai un tā saglabāšana ir iespējama tikai tad, ja gribasspēks, vēlme sieviešu un tās atbilstību pareizu uzturu pamatiem.

Viens veids, kā efektīva svara zudums ir tīrīšanas enemas, caur kuru organizācija var veikt vairākas mārciņas nevajadzīgu balastu. Turklāt, pēc pirmās procedūras var zaudēt vienu vai divas mārciņas svara.

Klizma atbrīvo organismu no fekālijām, toksīnu, gāzu un dažādu piesārņotāju, kas uzkrājas laika gaitā un traucēt normālu darbību zarnās. Sakarā ar kļūdām diētu ar zemu šķidruma daudzumu, svaigu augļu un dārzeņu, lopbarības satur celulozi, kas izveidotas ar dažām "noguldījumiem", kas nesniedz noderīgu vielas uzsūcas, kas noved pie darbības traucējumu gremošanas traktā un dažādu slimību attīstību zarnās. Šajā gadījumā, klizma darbojas kā katalizators, novēršot nevēlamu noguldījumus, pieļaujot normālu gļotādas šūnas, kas palīdz uzlabot absorbcijas uzturvielu no pārtikas. Kā rezultātā uzlabo funkciju zarnas, samazina lipīdu vielmaiņu , uzlabo sejas krāsu un protams, samazina svaru.



Jāatzīmē, ka ievērojams svara zudums caur tīrīšanas enemas tikai uzliek zemu kaloriju diētu. Šajā gadījumā jūsu diēta būtu jāiekļauj attiecīgi - pilngraudu graudu, zaļus dārzeņus un augļus, zivis, liesa gaļa. Atteikties ir cukurs, baltie milti, dzīvnieku tauki. Pirms sākat atgūšanu, palīdzību tīrīšanas enemas, jums vajadzētu zināt dažus svarīgus noteikumus.

A. Tīrīšanas klizma - medicīniska procedūra, tādēļ, ja jūs neesat pārliecināts, jūs varat to turēt pareizi, sazinieties ar attiecīgo iestādi, kas specializējas šādās procedūrās saskaņā ar ārsta uzraudzībā.

Divi. Nav darot tīrīšanas klizmu uzreiz pēc ēdienreizes, lai atbrīvotos no liekās kalorijas un tauku punkts. Veidošanos ekskrementi - tas nav ātrs process, īpaši tādēļ, ka tauku slānis uz šūnām, bet ne ar izkārnījumiem, tādēļ šī procedūra būs absolūti bezjēdzīgi.



. 3 tīrīšana klizma - ārstēšanas kurss. Turpinot izmantot tos ikdienas dzīvē ir stingri aizliegta, jo tas var izraisīt pretēju efektu - vielmaiņas traucējumi, ko izraisa pastāvīgu noplūdes zarnu izdevīgu mikrofloru. Ar palīdzību baktēriju mūsu zarnās notiek galīgā pārstrāde pārtikas, kā arī par dažiem būtiskiem vitamīniem, kas palīdz īstenot pienācīgas procesus, kuņģa-zarnu trakta ražošana. Arī izmantojot ilgtermiņa zarnu klizmu šķidruma tiek zaudēts kopā ar magnija un kālija sāļiem, kas vajadzīgi pareizai darbībai sirds muskuli.



4. Ilgstoša tīrīšanas enemas novest pie atkarības. Tas ir ļoti bīstami, jo uz ilgu laiku zarnas nedarbojas autonomi, kā rezultātā traucēta tās motilitāti, kas nozīmē, ka cilvēks nevar veikt procesu izkārnīšanos paši.

5. Tīrīšana enemas mājās dara ar klubiem Esmarha, un ūdenim jābūt perekipyachennoy un ostuzhennoy līdz istabas temperatūrai (līdz 28 grādiem). No inžekcijas šķidruma tilpums ir tieši atkarīgi no izaugsmes cilvēka, bet no vienas procedūras vidēji nepieciešami 1,5 līdz 2 litrus ūdens.

6. Klizma guļot uz viņas kreiso pusi un izvilka kājas uz viņa kuņģī.

. 7 Procedūra ir vairākas kontrindikācijas:
- Zaudējumi no taisnās zarnas;
- Neoplastiskās procesi;
- Asiņošana hemoroīdi;
- Peptiska čūlas slimība;
- Kuņģa un zarnu asiņošana;
- Menstruālā asiņošana;
- Iekaisums resnajā zarnā.

8 Lai zaudēt svaru darīt enemas divreiz dienā 14 dienas (uzreiz pēc pamošanās un pirms vakariņām.). Noteikti veikt vienlaicīgas medikamentu lietošanas, kas atbalsta zarnu mikrofloru un ievērot pareizu uztura režīmu.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.