Kas jums jāzina, lemjot par krūšu palielināšanās operāciju?

Ja jūs beidzot izlemt jūs vēlaties, lai palīdzētu plastikas ķirurgs, kas uzlabos krūšu formu, jums noteikti nepieciešams detalizēts konsultācijas ar speciālistu. Sarunā, jums ir nepieciešams uzdot daudzus jautājumus, kas palīdzēs jums izdarīt pareizo lēmumu. Patiešām, bieži kļūst par darbības rezultāti var ietekmēt izskatu un dzīvi.

Nekonsultējoties ar ārstu, jautāt, ja tie ir kādi sertifikāti un licences, lai vadītu medicīnas darbību. Es personīgi pārliecināties, ka Jūsu ārsts ir pieejams dokumentos.

Skat arī par to, ko tieši ārsts specializējas procedūrās. Tas ir tikai krūšu palielināšana , vai, iespējams, daži citi veidi plastmasas? Kā likums, viena darbība augsta līmeņa profesionāļi ne tikai.

Nebaidieties uzdot jautājumu par to, ko viņa panākumi likmes. Esi pārliecināts, katrs ārsts zina, tieši cik daudz operāciju viņš ir paveicis, un kādi bija visveiksmīgākais.

Tagad tas ir nepieciešams zināt vairāk par šo procedūru. Jautāt cik ilgi tas kalpos par jūsu darbību, kādi ir kāda veida anestēziju tiks piemērots jūsu gadījumā posmi.

Uzzini, ko jums vajadzētu sagaidīt pēc operācijas. Varbūt kāds būs kādu laiku uzturēties slimnīcā. Tas ir jēga, lai precizētu nosacījumus, uzturēšanās, izmaksas, ilgumu. Un, ja jūsu gadījumā nav nepieciešama hospitalizācija, uzzināt, cik drīz jūs varēsiet doties mājās. Parasti dažas stundas pēc operācijas, ir pārraudzībā medicīnas darbiniekiem.

Jautāt, vai jūs jūtat sāpes procedūras laikā vai pēc tā. Vai esat lietojis pretsāpju līdzekli.

Neaizmirstiet, lai uzzinātu to, ko jūsu rūpes būs nepieciešams jauns ideālu krūti , parasti kādu laiku pēc operācijas ir aizliegts vingrojumu, sauna. Nav vēlams uz 6 mēnešiem grūtniecēm pēc procedūras.

Jautājiet savam ārstam, cik drīz jums būs iespēja doties uz darbu. Uzziniet, kas var būt blakusparādības no procedūras, jo jebkura ķirurģiska rīcība var būt daži riski.

Visbeidzot, mums ir jālūdz, kad jūs varēsiet redzēt gala rezultātu. Parasti darbības rezultātā zilumi un pietūkums. Un redzēt rezultātu, jums būs jāgaida. Ārstam jāizskaidro jums, kad jūs varat baudīt savu jauno formu.

Tātad, nevilcinieties lūgt ārstam kādi jautājumi, jo no darbības īpašībām zināšanas jūs varat labāk sagatavoties tam - fiziski un garīgi.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.