Bronhiālā astma un kontrole ir

Vasara - tas ir labvēlīgs laiks gadā, bet ne visiem. Ka vasarā, daudzi cilvēki, proti, alerģijas un astmas cieš no ziedputekšņu dažu elektrostaciju un putekļiem. Bieži tas ir šajā brīnišķīgajā laikā šīs kategorijas personu tiek saglabāta narkotikas un gaida nākamo uzbrukumu, un tās ziedēšanas "augu ienaidnieks."

Un visi, jo viņu organisms reaģē uz dažādiem kairinātājiem, un tas viss ar smagu astmas lēkmju rezultātiem, kas izpaužas spazmas un pietūkums bronhos. Tādējādi, izstrādājot lēkme elpas un personai var atņemt normālu elpošanu.
Ka šādos gadījumos būtu jāņem?
Katrs astmatisks zina, ka bez narkotikām nav pietiekami. Vajadzīga steidzama palīdzība, jūs varat nodrošināt pacientam. Lai to izdarītu, vienmēr ar jums ir inhalatoru , lai viegli elpot un atbrīvojot bronhu spazmas. Parasti pēc tās piemērošanas uzbrukums tiek izbeigta. Tomēr, ir reizes, kad jums ir nepieciešams, lai izsauktu ātro palīdzību.

Bet pats galvenais, cilvēkiem ar astmu vajadzētu stingri sekot ārsta ieteikumiem un pieņemt patstāvīgus lēmumus. Slimība ir gandrīz neārstējamas, bet tas ir labi kontrolēt. Un, izmantojot dažu medikamentu (izraudzītā persona) var dzīvot bez konfiskācijas. Protams, mums ir jāatceras par veselīgu dzīvesveidu un lai izvairītos no saskares ar alergēnu.

Ar astmu pacientam jākonsultējas ar savu ārstu ik pēc 3-6 mēnešiem. Pēc šā perioda beigām rāda rezultātu apstrādes, ārsts pieņem lēmumu samazināt devu vai nē.

Atcerieties, astma - slimība, ar kuru var dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. No jums ir nepieciešama tikai vēlme un zināmu piepūli. Galvenais ar pirmo Alerģiskas reakcijas ar apgrūtinātu elpošanu, nekavējoties meklēt medicīnisko palīdzību un turpinās sekot tās ieteikumu. Cheers!

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.