Kāzu kleitas 2012. Labākie kāzu kleitas 2012

Kādu greznu kāzu kleitu 2012 līgava gatava jaunajai sezonai dizaineri modes namu? Paskatīsimies fotogrāfijas un uzziniet par aktuālajām tendencēm sezonā.

 Vietā goda vidū kāzu kleitu - "Nāra". Gandrīz gadsimtu Līgavas izvēlas šo vilinošu, graciozs un elegants stils. Cieši pieguļošs siluets šīs garās šaurās sadedzināšanas kleita izceļ gurnus un jostasvietas. Tas ir nepieciešams atcerēties līgava ar perfektu formu. Sezonā pavasara-vasaras 2012 modes nodrošināja "nāras" ilgi vilcienu, kas dekorētas ar caurspīdīgiem ielaidumiem un griezuma sirds formas izgriezumu.

Nav aiziet no stilā un klasiskās zaļojoši kāzu kleitas 2012 - "Princess", vai kā tos sauc ar vieglu roku, Christian Dior, kleitas, A-siluetu. Šis stils tiek uzskatīts universāls. Viegli plūstošs kāzu kleitu bd slēpt platām gūžām, līgava ar lielisku formu būs plānāks, bet niecīga - tie aug.

 Dizaineri centās pavasara "princese" Paskatieties gūžas un greznu. Kaskādes ruches no šifona, dekorēts ar fliteriem un izšuvumiem bodices iespaidīgs, asimetrija, un hems, "klāta ar" spalvām, pērlēm un elegantu mežģīni drapējums. Patiešām, modes kleitas, 2012 ir jāpiemēro ne tikai princesi, bet karaliene.

 Ventilators radošas un ekstravagants veidā, un skaidri baudīt ļauns īsas kāzu kleitas. 2012 sezonā, modes dizaineri ir dekorēts jautrs loki, ziedi un pievienoja viegls plīvurs.

 Modes tendences no sezonas - milzīgs ziedi, kas rotāja daudzi stilisti pavasara kāzu kleitas. Flower tēma ir skaidri saskatāma darbība līgavas attēlu, kas izveidots ar modes dizaineri.

 Tas joprojām ir svarīgi jaunajā sezonā, multi-modelis svārki, kleitas, vienu plecu, "pūkains" svārki un atvērtā atpakaļ un pleciem.

 Kāzu kleitas ir izgatavoti no 2012 gaismas šifons, greznas mežģīnes, sulīgs organza, smalkiem zīda un mirdzoša satīna. Un vienā kleitā var izmantot dažāda veida audu.

 Sezonā pavasara-vasaras 2012 dizaineri atgriezušies balto krāsu palmu visās tās izpausmēs. 2012 modes kāzu kleitas skaistas un delikāts toņos: gaiši bēšs, "Champagne", "ziloņkaula," krējums. Ventilators pašiem nestandarta risinājumiem ir arī konstatējusi, jūs iet uz leju ejā. Par tiem - kāzu kleitu 2012.gadā ir šādās krāsās: zelta, pērlēm, sudraba, pienaini kafija un bezalkoholiskie ceriņi nokrāsas.

 Populāra nākamajā sezonā un melnā un baltā kombinācija. Un kā modes aksesuāri līgavām, dizaineri piedāvā vieglus mežģīnes Bolero, graciozs un elegants cimdi, fancy cepures, īsus plīvuri, puķu matu rotājumi, piespraudes, dārgmetālu un dārgakmeņu sānos vidukļa, ar diadēma un, protams, kāzu pušķi. Kas modes kāzu kleitas, saskaņā ar vadošo modes dizaineru, vispiemērotākā balta, persiku vai sarkano ziedi.

Blog Archive

 
 
Copyright © WonderLady
Весільні сукні 2012 Кращі плаття для весілля 2012.